Csatlakozz hozzánk

Kirakat

A Suzuki idén ősszel sem tétlenkedik

Szervizakciók, kedvezmények, assistance program és kiterjesztett garancia az őszi kínálatban.

Közzétéve

ekkor

Az első és legfontosabb dolog az ősz beköszöntével, hogy felkészítsük az autót a rossz időre. A Suzuki szervizek 12 pontos átvizsgálási programja továbbra is ingyenes, érdemes tehát autónk megfelelő állapota és biztonsága, valamint saját magunk nyugalma érdekében is igénybe venni.

Ezen kívül most a benzines Suzuki modellekhez ajánlott 0W20 és 10W30 viszkozitású, kiemelkedő minőségű gyári olaj választása esetén a Suzuki márkaszervizekben csupán bruttó 12 990 forintba kerül az olajcsere. Az ár a gyári olaj árát, a gyári olajszűrő árát és a munkadíjat foglalja magában.

Nem érdemes otthon szenvedni az olajcserével.

A Suzuki újdonsága a gépjármű 10 éves koráig is igénybe vehető SARA (Service Activated Roadside Assistance) szolgáltatás, amely az autós önhibájából bekövetkező, a gépjármű menetképtelenségét eredményező műszaki meghibásodás esetén is segítséget nyújt mint pl. közúti baleset, akkumulátor-, kulcs- és üzemanyag problémák. Ez a szolgáltatásunk akár több tízezer forintos szállítási költség kifizetésétől is megkímélheti a Suzuki tulajdonosokat. A vezető német Real Garant Versicherung AG-val közösen összeállított Suzuki kiterjesztett garancia pedig akár további két évre, vagy 150.000 km-ig nyújt széles körű fedezetet a gyártói garancia lejártát követően.

A Suzuki Splash 1.2 GLX+ akár már 2.387.000-tól megvásárolható.

És még mindig nincs vége. Az őszi csereakció keretein belül most a Suzuki Splash 1.2 GLX+ akár már 2.387.000-tól megvásárolható. A részletekről érdeklődjön a Suzuki márkakereskedésekben

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hirdetés

Facebook

Hirdetés

Instagrm

Hirdetés

Népszerű