Csatlakozz hozzánk

Kirakat

Akrapovic akció: tuningolj olcsóbban!

Karakteres hangzás, nagyobb teljesítmény, kevesebb súly, vagányabb kipufogóvég: csupa-csupa előnnyel jár, ha sportos autónk alá Akrapovic kipufogódobot, netán teljes rendszert csavarozunk. Még jobb, hogy mindezt most olcsóbban tehetjük meg…

Közzétéve

ekkor

A kipufogó az egyik legnépszerűbb tuning-műfaj, optikai és motortuning szempontjából egyaránt. Vannak, akik csak az autójuk hangja miatt szereltetnek fel valami olcsóbb “Koppány-fajtát”, de akiknél a teljesítménynövelés is cél, azoknak érdemes valami komolyabb dob, vagy inkább rendszer után nézni. A szlovén gyártmányú Akrapovic pedig az egyik legkomolyabb, olyannyira, hogy az ország elsőszámú exportcikkévé nőtte ki magát az “Aprókavics”. A MotoPartsShop akciójának keretein belül 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatók kipufogódobok és rendszerek, autókra és motorokra egyaránt, különféle anyagokból (titán, karbon, rozsdamentes acél). Természetesen a termékek garanciálisak, és felszerelést is vállalják.

Az Akrapovic elmondása szerint kipufogóik legfőbb erényei a könnyű súly, a teljesítmény és a minőség. A súly tekintétben érdekesség, hogy a titánum dobok/rendszerek esetében külön az Akra számára gyártják azt a nyersanyagot, amely háromszor erősebb akármilyen titánnál, és a hőellenállása is jobb akármelyik, a piacon jelenleg fellelhető darabnál. Nem mellesleg 40 százalékkal könnyebb a rozsdamentes acélnál. E nagyfokú anyagminőség miatt engedheti meg a gyártó, hogy vékonyabb (és ezáltal még könnyebb) lemezekkel dolgozzanak – persze a legmagasabb minőségi előírások mellett.

A finom, aprólékos kidolgozásáról régóta ismert a márka

A teljesítményre visszatérve: az Akra célja, hogy mindenféle minőségi követelés mellett a lehető legtöbbet hozzák ki a motorblokkból, ami a nyomaték- és teljesítménygörbét illeti. A világszínvonalú kutató és fejlesztő központ folyamatosan teszteli a legújabb termékeket a versenypályákon, nemritkán Forma1-es alakulatok bevonásával. A szigorú és professzionális tesztelés közvetlen következménye a magas fokú minőség, amire a gyártó fennállása óta büszke. Ez pedig azt is maga után vonja, hogy az ára sem tartozik a legolcsóbbak közé – de most, mint mondtuk, 10 százalék engedménnyel lehet hozzájutni a MotoPartsShop-on keresztül, ami egyes rendszerek esetében nem kevés megtakarítást jelenthet.

Még több érdekesség az Akrapovicról – film a gyárlátogatásról:

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hirdetés

Facebook

Hirdetés

Instagrm

Hirdetés

Népszerű