Csatlakozz hozzánk

Kirakat

Cél a biztonság!

Kevesen gondolják, hogy autójukat nem csak a tél beköszönte előtt, hanem a fagyos hónapok elmúltával is érdemes átvizsgáltatni. hogy a forgalomban megbízhatóan és biztonságosan szolgáljon. Ezért a Suzuki akciókkal várja szervizeibe a márka használóit.

Közzétéve

ekkor

Április 2. és május 3. között 10 pontos ingyenes átvizsgálással igyekeznek kiszűrni, hogy a tél milyen nyomokat hagyott a négykerekűeken. Az akcióban valamennyi hazai, hivatalos márkaszerviz részt vesz. Az ajánlat mindenkinek szól, aki Suzukit használ, függetlenül a típustól, az autó korától és állapotától. Ha nem is díjtalanul, de kedvezményesen cseréltethetik a motorolajat a benzinmotorral szerelt Suzukikban – a gyári olaj, az olajszűrő és a munkadíj összege csupán 8800 forint. Nyári gumikért sem kell a tulajdonosoknak máshová menni, helyben juthatnak kedvezményes áron az abroncsokhoz.
Újdonság az assistance szolgáltatás kiterjesztése. Ezután a már nem garanciális, akár a tizedik évét taposó autókra is igénybe vehető. További részletek a Suzuki honlapján.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hirdetés

Facebook

Hirdetés

Instagrm

Hirdetés

Népszerű