Csatlakozz hozzánk

Kirakat

Guruljon haza egy új Suzukival!

December 11-ig gyakorlatilag az összes márkakereskedésben találkozhattok a Suzuki roadshowjával, és értékes nyereményeivel.

Közzétéve

ekkor

Akár a 2.000.000 forintos fődíjat is megnyerheti az, aki az adott időpontokban új Suzukit vásárol az országos nyílt hétvégék kijelölt állomásain. Az új autó vásárlásakor azonnali ajándék is jár, ez pedig nem más, mint 8 liter eredeti Suzuki motorolaj. Az előre kijelölt kereskedésekben, a nyílt hetek szombati napjain játékos ismerkedésre is van lehetőség, a Suzuki modelljeivel.

A Suzuki Swift GS elképesztően bő extralistáját például úgy lehet gyorsan megismerni, ha az érdeklődő részt vesz egy játékban, ahol a különböző extrák funkciómatricáit kell felragasztani az autóban a megfelelő helyre, a megadott idő alatt! De megismerhetitek a Suzuki Splasht is, ami egy igazi nőies négykerekű. A játék során dekormatricákból kell kiválogatni az egy stílushoz tartozóakat, és időre feldíszíteni velük az autót. Persze a legújabb modell sem marad ki a játékból. A Suzuki első crossovere az SX4 S-Cross igazi családi autó, hatalmas csomagtérrel. A feladat, hogy a különböző formájú elemeket a megfelelő elrendezésben a csomagtartóba pakoljuk, minél gyorsabban.

Az SX4 S-Cross persze nem csak csomagtere miatt nagyszerű, hanem vezethetősége is kiváló. Ezt már a hazai bemutatón megtapasztaltuk.

A nyereményjáték feltételeit ITT, a helyszíneket és az időpontokat pedig ITT találjátok.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hirdetés

Facebook

Hirdetés

Instagrm

Hirdetés

Népszerű