Csatlakozz hozzánk

Kirakat

Megérkezett az új Mazda 3

Bemutatták Magyarországon is az új Mazda 3-ast, amit az Emil Frey új Mazda szalonjában néztünk meg.

Közzétéve

ekkor

A Frankfurti autószalon után immár itthon is bemutatták a várva várt Mazda kompaktot. Az immár 10. évét taposó, dinamikus formavilágú középkategóriás autót főleg a technikai érdekességekre fogékony 30-50 év közötti korosztálynak szánják. Rengeteg újítással találkozhatunk a Skyactiv technológián alapuló gépben, amit persze hamarosan részletesen bemutatunk majd mi is, amikor szokásos, hosszabb teszten vallatjuk majd az autót.
Természetesen a Skyactive technológia lényege ennél a típusnál is a súlycsökkentés, ami a Mazda válasza a jelen legnagyobb gyártói divathóbortjára a downsizingra. Egy pár autóból álló Mazda 3 flotta a frankfurti bemutatkozás előtt egy meglehetősen kemény teszten vett részt. Autós újságírók vezették el őket a hirosimai gyárból az autószalonig. A sok ezer kilométeres tesztút meglepő (vagy lassan már nem is lepődünk meg ezen, ha új Mazdáról van szó?) eredménnyel zárult. A kétliteres Mazda 3-asok 6,5 literes fogyasztást produkáltak, ami egy ekkora blokktól valóban kitűnő fogyasztási adatnak számít. A 120 lóerő nem tűnik soknak ekkora lökettérfogatból, de az autó vezetése közben meglepően erősnek tűnik. De ha nem is tűnne annak, akkor is megbocsátanánk neki ilyen fogyasztás mellett. Tehát a fogyasztási adatok rendben lesznek, azok már a 150 lóerős Skyactiv Mazda6-ban is a helyén voltak, sőt a 175 lóerős dízel kombi és a sedan esetében is. A Mazda 3 tehát már kapható, hozzánk is hamarosan megérkezik, és akkor bővebben olvashattok róla. Az autó árlistáját a cikk alján találjátok.

Csocsán Péter az Emily Frey ügyvezetője Harsányi Levente segítségével mutatta be az újdonságot az új szalonban

Az Emil Frey Autócentrum megnyitotta hivatalos Mazda kereskedését Zuglóban

Az Emil Frey Autócentrum 2013. október 28-án megnyitotta hivatalos Mazda Márkakereskedését és Márkaszervizét Budapesten, a Mogyoródi úton.
A zuglói telephelyen 360nm-es Mazda Autószalon és minden igényt kielégítő márkaszerviz várja a kedves érdeklődő Mazda tulajdonosokat és leendő ügyfeleket.
Cégünk mottója: Minőségi terméket és szolgáltatást kínálunk kedvező áron!

Az Emil Frey cégcsoport magyarországi leányvállalata 1993-ban alakult meg Budapesten, a Mogyoródi úton, és idén ünnepeli hazai fennállásának 20 éves jubileumát.
A svájci központú Emil Frey cégcsoport Európa számos más országában is (így például Franciaországban, Németországban, Svájcban, Csehországban, Lengyelországban ) különösen erős elhivatottsággal bír a japán autómárkák értékesítése és a magas minőségű szervizszolgáltatás vonatkozásában.
Az Emil Frey Csoport számára a Mazda értékesítés és szervizelés sem ismeretlen terület, hiszen Németországban, Európa legjelentősebb autópiacán jelenleg is számos Mazda márkakereskedéssel van jelen az értékesítés és szervizszolgáltatások területén egyaránt.

A jelenlegi nehéz piaci viszonyok között kerülnek igazán előtérbe az innovatív, gazdaságos, jó minőségű, értéktartó és különösen jó ár-érték arányú termékek. Az Emil Frey cégcsoport meggyőződése, hogy a Mazda fejlesztései maximálisan megfelelnek a jövőbeni környezetvédelmi elvárásoknak és egyben a legújabb kori ügyfél igényeknek is, ezért döntött úgy, hogy jelenlegi termék kínálatát kibővíti a Mazda márkával.
A Mazda szalon megnyitásával egy időben elsőként mutatták be Magyarországon a Mazda3 legújabb modelljét, amelyet a következő napokban már ki is próbálhatnak a kedves Ügyfelek.

Sedan árlista

Sport árlista

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hirdetés

Facebook

Hirdetés

Instagrm

Hirdetés

Népszerű