Csatlakozz hozzánk

Kirakat

Megújult a Honda hybridje

Kisebb ráncfelvarró beavatkozáson esett át a benzines-elektromos hajtású Insight

Közzétéve

ekkor

Mostantól a Honda Insight valamivel élesebb stílusban tündököl, a 2012-es facelift ugyanis az első hűtőrácsot és lökhárítót, a hátsó lökhárítót és a hátsó szélvédő alatti panelt is érintette. Tehát az autó eleje és hátulja is határozottabb, kissé sportosabb vonalakat kapott – ami sosem szokott gond lenni. Viszont még mindezen frissítésekkel együtt sem hivalkodó az Insight külleme – ami szintén nem baj.

LED-es nappali menetfény – napjainkban a minőségérzet egyik záloga

Pedig volna miért vagánykodnia a Honda-hybridnek, például  – “hivatalosan mért” – 4.3 literes fogyasztása okán. Az újragondolt aerodinamikának, a frissített váltónak, az energiatakarékosabb üzemanyag pumpának és az alacsony(abb) gördülési ellenállású abroncsoknak hála további 6.5 százalékkal csökkent az autó egyébként sem túlzó károsanyag kibocsátása.

Insight inside: ezután is prémiumautóban érezzük magunkat a japán hybrid volánjánál

Az előző generációs Inight-ot elég sok kritika illette az osztott hátsó szélvédővel, pontosabban a kilátással kapcsolatban. Ezt orvosolták most a mérnökök a karcsúbb spoiler, az átgondolt tetővonal és az új ablaktorlő-megoldás formájában. A kisebb finomítások a belsőt sem kerülték el: óvatosan átdolgozták a műszerfalat és a középkonzolt is, újak az első fejtámlák, akárcsak az ülések anyaga.

A teljesítmény nem változott, továbbra is 98 lóerős maximumra képes a takarékos Honda

Bővebb info a Honda hivatalos oldalán

Hozzászólások

komment

Olvasás Folytatása
Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hirdetés

Facebook

Hirdetés

Instagrm

Hirdetés

Népszerű