Csatlakozz hozzánk

Biztosítás

Ha lerobbanunk, elkél a segítség

Közzétéve

ekkor

MPS Alkatrész

Sajnálatos módon a hazai gépjárműpark átlagéletkora az idén át fogja lépni a 13 esztendőt, ilyen vén emberemlékezet óta nem volt hazai gépjárműállomány. Ez például azzal jár együtt, hogy öregebb gépjárművekre kevésbé hajlamosak a tulajdonosaik biztosítást kötni, azonban sokkal gyakrabban is robbannak le, mint a fiatalabb társaik.

Ebből a szemszögből viszont különösen érdemes lehet megkötni egy olyan, több társaságnál is elérhető biztosítási kiegészítő csomagot, mint pl. az Aegon Biztosító Help&Go szolgáltatása. A szolgáltatás előnye, hogy akár külföldön is segítségünkre lesznek, ha út közben az autónkkal lerobbanunk, balesetet szenvedünk, vagy akár csak annyi történik, hogy önhibánkból adódóan kifogy a benzin a kocsinkból.

 

Egy ilyen, általában egy év futamidejű szolgáltatás megkötésekor kapunk egy ingyenes telefonszámot, ahol nap 24 órájában magyar nyelvű szakértő várja a hívásainkat, így ha valami baja történne a kocsinknak (műszaki meghibásodás, önhiba vagy baleset), akkor azonnal hívhatjuk őket, és kérhetünk segítséget. Először megpróbálnak telefonos útmutatással segédkezni a baj elhárításában, amennyiben ez nem jön össze (vagy első ránézésre nem lehetséges), akkor autómentőt hívnak számunkra (amit a biztosító fizet), és szerelőt keresnek a környéken (lehetőleg olyat, ami szerződésben áll a biztosítóval). Ez különösképpen külföldön hasznos, ahol helyismereti hiányunk és esetleges nyelvi nehézségek nagyban megnehezítenék a megfelelő szerviz megtalálását. A szervizt vagy nekünk kell fizetnünk, vagy ha van az adott káreseményre kiterjedt casco biztosításunk, akkor azt is a biztosító téríti – az önrész levonása után. Ezen felül a biztosító vállalja a szerviz és köztünk lévő kapcsolattartást, szintén díjmentesen.

Amennyiben a javítás hosszabb időt vesz igénybe, úgy 3 szolgáltatás közül választhatunk: az egyik egy bérautó a szervizelés idejére, vagy szállást biztosítanak egy közeli helyen, de kérhetjük, hogy a biztosító szervezze meg számunkra az eredeti célállomáshoz az utat, és vissza a gépjárműért. Ezen felül a biztosító még térít olyan kisebb összegeket is, mint a szálláshelyre való eljutás taxi díja, vagy saját városban történt baleset esetén hazajutás egyéb – például tömegközlekedéses – költségei. A szolgáltatás négy különböző csomagban köthető, amelyek mind árban, mind a szolgáltatás részleteiben különböznek. Mivel ez egy felfutóban lévő szolgáltatás, akciókat is lehet találni, például az Aegonnál érdemes még szeptember 15-éig megkötni a biztosítást, ugyanis addig a biztosítás most a nyári akció keretében akár 20 százalék kedvezménnyel köthető és még egy 50 ezer forint rétékű benzinutalványt is kisorsolnak az akcióhoz kapcsolódó nyereményjáték keretén belül.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS

Instagrm

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Támogatás
Népszerű