Csatlakozz hozzánk

Biztosítás

Így halad a pofátlan(tan)ítás – az eddigi összes rész

Közzétéve

ekkor

A napokban már beszámoltunk a rendőrség jelenleg futó, közösségi oldalakon is nagy sikernek örvendő videósorozatáról, ami a pofátlan(tan)ítás elnevezést kapta. Most összeszedtük mind a hat epizódot:

KÖZLEKEDÉSI POFÁTLAN(TAN)ÍTÁS

KÖZLEKEDÉSI POFÁTLAN(TAN)ÍTÁSA Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei hat napon keresztül, civil autókból ellenőrizték a szabálytalankodó autósokat a fővárosban.Az akció során összesen 72 sofőr kapott bírságot: – záróvonal átlépése miatt 12, – buszsávban közlekedés miatt 11, – mobiltelefonálás miatt 10, – gyorshajtás miatt 7 sofőrt bírságoltak meg.A rendőröknek intézkedniük kellett több sofőrrel szemben, amiért figyelmen kívül hagyták az útburkolati jeleket, például mozgáskorlátozott parkolóhelyen parkoltak jogosulatlanul, nem vették figyelembe a megállni tilos táblát, a kötelező haladási irányt, illetve nem használták a biztonsági övet.Összesen 12 sofőr kapott helyszíni bírságot amiatt, hogy áthajtott a piros lámpán.A rendőrök fedélzeti kamerákkal felszerelt autókkal végezték az ellenőrzést, így a szabálytalankodókról felvétel is készült.

Közzétette: BRFK Információs Portál – 2019. december 10., kedd

KÖZLEKEDÉSI POFÁTLAN(TAN)ÍTÁS Budapest 2019 – 2

Videón a budapesti szabálytalankodók! – 2Második szakaszához ért a Pofátlan(TAN)ítási akció.Második felvonásához érkezett a rendőrség által meghirdetett Pofátlan(TAN)ítási akció, amelynek keretében karácsonyig jelöletlen, kamerákkal felszerelt rendőrautók járják Budapestet.A police.hu hétfői közleménye szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei két nap leforgása alatt összesen 32 sofőrt bírságoltak meg. 7 autósnak azért kell majd a pénztárcába nyúlnia, mert azt hitték, hogy ők a záróvonalon is nyugodtan átmehetnek.A legnagyobb pézbüntit pedig az a járművezető kapta, aki az autópályán a leállósávban közlekedett. Neki így karácsony előtt 100 000 forintot kell kicsengetnie a hatóságnak, de ebből az esetből minden bizonnyal tanulni fog.Az is kiderült, hogy a 32 sofőrből egyet elő kellett állítani, mert az ő esetében felmerült az egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja. A rendőrség ismételten figyelmeztetett arra, hogy a civil autókban fedélzeti kamerák is vannak, így a szabálytalankodókról felvétel is készül.Forrás: police.hu#KVP#Katvedpolgaror

Közzétette: Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület – KVP – 2019. december 16., hétfő

Pofátlan(TAN)ítás

Folytattuk a Pofátlan(TAN)ítást…..

Közzétette: Baleset-megelőzés – 2019. december 23., hétfő

Pofátlan(TAN)ítás

Így vezet a magyar, ha nem látja a rendőrt? Pofátlan(TAN)ítás (4. rész)

Közzétette: Baleset-megelőzés – 2020. január 5., vasárnap

Pofátlan(TAN)ítás 5. fejezet

Pofátlan(TAN)ítás 5. fejezet

Közzétette: Baleset-megelőzés – 2020. január 12., vasárnap

Pofátlan(TAN)ítás 6. felvonás

Egyre vadabb dolgok a közutakon…. olyan járművezetőktől is, akiknek ez a hivatásuk!Hatodik videó a Pofátlan(TAN)ítási akciórólMár nem csak a budapesti autósok!Forrás: police.hu#KVP#Katvedpolgaror

Közzétette: Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület – KVP – 2020. január 20., hétfő

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for tesztauto.hu is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű