Csatlakozz hozzánk
Volvo Galéria

Biztosítás

Így halad a pofátlan(tan)ítás – az eddigi összes rész

Közzétéve

ekkor

A napokban már beszámoltunk a rendőrség jelenleg futó, közösségi oldalakon is nagy sikernek örvendő videósorozatáról, ami a pofátlan(tan)ítás elnevezést kapta. Most összeszedtük mind a hat epizódot:

KÖZLEKEDÉSI POFÁTLAN(TAN)ÍTÁS

KÖZLEKEDÉSI POFÁTLAN(TAN)ÍTÁSA Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei hat napon keresztül, civil autókból ellenőrizték a szabálytalankodó autósokat a fővárosban.Az akció során összesen 72 sofőr kapott bírságot: – záróvonal átlépése miatt 12, – buszsávban közlekedés miatt 11, – mobiltelefonálás miatt 10, – gyorshajtás miatt 7 sofőrt bírságoltak meg.A rendőröknek intézkedniük kellett több sofőrrel szemben, amiért figyelmen kívül hagyták az útburkolati jeleket, például mozgáskorlátozott parkolóhelyen parkoltak jogosulatlanul, nem vették figyelembe a megállni tilos táblát, a kötelező haladási irányt, illetve nem használták a biztonsági övet.Összesen 12 sofőr kapott helyszíni bírságot amiatt, hogy áthajtott a piros lámpán.A rendőrök fedélzeti kamerákkal felszerelt autókkal végezték az ellenőrzést, így a szabálytalankodókról felvétel is készült.

Közzétette: BRFK Információs Portál – 2019. december 10., kedd

KÖZLEKEDÉSI POFÁTLAN(TAN)ÍTÁS Budapest 2019 – 2

Videón a budapesti szabálytalankodók! – 2Második szakaszához ért a Pofátlan(TAN)ítási akció.Második felvonásához érkezett a rendőrség által meghirdetett Pofátlan(TAN)ítási akció, amelynek keretében karácsonyig jelöletlen, kamerákkal felszerelt rendőrautók járják Budapestet.A police.hu hétfői közleménye szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei két nap leforgása alatt összesen 32 sofőrt bírságoltak meg. 7 autósnak azért kell majd a pénztárcába nyúlnia, mert azt hitték, hogy ők a záróvonalon is nyugodtan átmehetnek.A legnagyobb pézbüntit pedig az a járművezető kapta, aki az autópályán a leállósávban közlekedett. Neki így karácsony előtt 100 000 forintot kell kicsengetnie a hatóságnak, de ebből az esetből minden bizonnyal tanulni fog.Az is kiderült, hogy a 32 sofőrből egyet elő kellett állítani, mert az ő esetében felmerült az egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja. A rendőrség ismételten figyelmeztetett arra, hogy a civil autókban fedélzeti kamerák is vannak, így a szabálytalankodókról felvétel is készül.Forrás: police.hu#KVP#Katvedpolgaror

Közzétette: Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület – KVP – 2019. december 16., hétfő

Pofátlan(TAN)ítás

Folytattuk a Pofátlan(TAN)ítást…..

Közzétette: Baleset-megelőzés – 2019. december 23., hétfő

Pofátlan(TAN)ítás

Így vezet a magyar, ha nem látja a rendőrt? Pofátlan(TAN)ítás (4. rész)

Közzétette: Baleset-megelőzés – 2020. január 5., vasárnap

Pofátlan(TAN)ítás 5. fejezet

Pofátlan(TAN)ítás 5. fejezet

Közzétette: Baleset-megelőzés – 2020. január 12., vasárnap

Pofátlan(TAN)ítás 6. felvonás

Egyre vadabb dolgok a közutakon…. olyan járművezetőktől is, akiknek ez a hivatásuk!Hatodik videó a Pofátlan(TAN)ítási akciórólMár nem csak a budapesti autósok!Forrás: police.hu#KVP#Katvedpolgaror

Közzétette: Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület – KVP – 2020. január 20., hétfő

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HIRDETÉS

Facebook

Instagram

HIRDETÉS
HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű