Csatlakozz hozzánk
Ohropax 800x

Biztonság

Ezért használjuk már két hónapja az Ohropax füldugóit

Közzétéve

ekkor

Legutóbb egy összefoglaló-teszt keretében számoltunk be arról, hogy miért is jó – főképp a vezetés szempontjából -, ha megpróbáljuk minőségibbé formálni pihenési szokásainkat. Alighanem ezt túlzottan nem is kell magyarázni, mind tudjuk, hogy a kipihent sofőr a jó sofőr. Az elmúlt hónapokban számos olyan helyzet adódott, amikor hangosabb környezetben kellett kipihenni a fáradalmaimat és másnap autóba kellett ülnöm. Néhány pontban összeszedtem, hogy miért is volt segítségemre az Ohropax terméke, illetve pár külső tapasztalatot is hozzáteszek, így téve teljesebbé a képet.

  • minden zajt kiszűr, amire nincs szükség: előfordult, hogy délután kellett volna bepótolnom az alváskimaradást, este pedig vezetnem kellett. A lakás melletti forgalmasabb főút alapesetben nem zavar, de aludni jóval kényelmesebb és pihentetőbb úgy, ha nem kell hallgatni az eldübörgő kamionokat. Jó hír, hogy az ébresztőre viszont mindig felébredtem. Az Ohropax füldugók hangtompítási értékeiről itt írtunk.
  • hivatásosoknak is jól jöhet: mivel több párat kaptunk tesztelésre, ezért olyanoknak is adtam belőle, akiknek a vezetőfülke egyben az alvóhelyük is. Mivel ebben az esetben elég hektikus tud lenni a pihenőidő, a hely meg pláne, ezért itt talán még fontosabb a nyugodt alvás. Az eddigi visszajelzések alapján jó szolgálatot tett a füldugó, ráadásul a hordozóját is dicsérték, nem kallódott el a fülkében, nem esett le, tisztán lehetett tartani.
  • többször használatos: ha már a tisztán tartásánál tartunk, otthon nem mindig tettem vissza a tárolójába, előfordult, hogy leesett a parkettára, szőnyegre. Mivel a hallójáratunk nem játék, ezért ha úgy láttam, hogy koszos lett, alaposan elmostam enyhén szappanos, majd tiszta vízzel. Kellemeset csalódtam, mert volt már olyan füldugóm, ami a mosás után elvesztette a tartását, elkezdtek belőle leválni a szivacsdarabok. Az Ohropax füldugóinál ez nem áll fenn, miután kitettem a napra száradni, ugyanolyan használható maradt. Elvileg kétszer tisztítható, de erről még később beszámolok
  • +1 vízben is megállja a helyét: erről a Tesztmotoron közöltünk egy cikket, érdemes átkattintani, ha csobbannátok még idén egyet-kettőt.

(x)

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HIRDETÉS
Ohropax

Facebook

HIRDETÉS
Good Year téli gumi

Instagram

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű