Csatlakozz hozzánk

Biztonság

Idegeskedsz a dugóban? Segít a BMW és a Spotify!

Egyedülálló megoldást kínál ügyfeleinek és minden autóvezetőnek a BMW Group Magyarország. Olyan mentális gyakorlatok útmutatóit tette elérhetővé Spotify…

Közzétéve

ekkor

Egyedülálló megoldást kínál ügyfeleinek és minden autóvezetőnek a BMW Group Magyarország a vezetés élményét csorbító helyzetek kezelésére. Olyan mentális gyakorlatok útmutatóit tette elérhetővé Spotify csatornáján, melyeket követve könnyebben kezelhetjük az autózás során felmerülő stresszes forgalmi helyzeteket.

BMW Spotify

A BMW Mental Airbag projekt célja könnyebben kezelhetővé tenni az autóvezetés közben felmerülő mindennapos nehézségeket, úgy, mint a dugóban való araszolást vagy a feszült forgalmi helyzetek átélését. A mentális gyakorlatokon végigvezető hanganyagokat a BMW pszichológusok közreműködésével alkotta meg.

Az öt hanganyagból álló és előfizetéstől függetlenül minden Spotify felhasználó számára elérhető BMW Mental Airbag csomag ide kattintva érhető el. A projektet a BMW Group Magyarország és a Wavemaker közösen dolgozták ki.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS

Instagram

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű