Csatlakozz hozzánk

Sokkoló

Elképesztő, de túlélték!

Ezt nézd meg miből szálltak ki élve!

Közzétéve

ekkor

2014 júliusában, Kínában, Quingdao város egyik zsúfolt utcáján az arra közlekedők durva balesetnek lehettek szemtanúi, mikor egy konténer szó szerint szétlapított egy autót.

A vétkes kamionsofőr nem tartott megfelelő követési távolságot, és amikor az előtte haladó jármű fékezett,  a sofőr az ütközés elkerülése végett hirtelen a kormányt jobbra rántotta, amitől nem csak az egész jármű felborult, hanem a rajta szállított konténer is leborult egy a közlekedésben résztvevő személyautóra.

 

A helyszínre érkező tűzoltók a látvány alapján lemondtak arról, hogy túlélőt találnak a szétlapított személyautóban, így elkezdték szervezni a műszaki mentést, ami a konténer kipakolásával kezdődött- és felállításával végződött volna.
Azonban az egyik tűzoltó a konténer alól egy női segélykérő kiáltást hallott.

 

 

 

A beszorult hölgy ráadásul nem csak kiabálni tudott, de a szétlapult karosszéria résén kidugta kezét, majd feltartott hüvelykujjával jelezte, hogy jól van, és nincs egyedül.
Egy mobildaru segítségével leemelték a teli konténert, majd a felismerhetetlenségig összezúzott autóból viszonylag könnyen kiszabadították a nőt, aki csak pár karcolást kapott emlékbe.
Férfi utasát már ki kellett vágni a pitéből, sérülései komolyak voltak, de nem életveszélyesek.

Az autó 60 centiméterre préselődött össze, s ezen belül maradt valahogy akkorka tér, hogy éppen elfértek. Hihetetlen szerencséjük volt…

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HIRDETÉS
Siren7

Facebook

HIRDETÉS

Instagram

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű