Csatlakozz hozzánk

Sokkoló

Mit élnek át a gyerekek, akik balesetet szenvednek?! – Videó

Közzétéve

ekkor

A száraz baleseti statisztikák soha nem mutatják meg, hogy az ütközés átélése milyen nyomot hagy felnőttekben, de főleg gyerekekben. A videóban autóbalesetet átélt gyerekek beszélnek az ütközés előzményeiről, a csattanásról és az azt követő időszakról, hogy azóta milyen érzésekkel ülnek ismét autóba

Az olyan autóbalesetek során, amikor az autóban gyermek is megsérül, anyukák vezetnek! Ennek oka, hogy a gyermekeket az első pár évükben az anyukák viszik orvoshoz, óvodába, iskolába. Sokkal több időt töltenek el a gyerekek az édesanyjukkal az autóban, mint az édesapjukkal!

December elejétől egy balesetmegelőzési videokampány sorozat első részeként Autóbalesetek gyerekszemmel címmel jelent meg a YouTube-on egy rövidfilm. Az csak a véletlennek tudható be, hogy a filmben szereplő összes gyereknél az anyuka vezetett.

A filmben szereplők balesetei viszont nem az anyukák elsődleges hibájából történtek meg, hanem más autós elsőbbség meg nem adásából, vagy figyelmetlenségéből. Azokat az autókat férfiak vezették.

Akkor igazából kik tehetnek az olyan autóbalesetekről, amelyben egy gyermek is megsérülhet? Mit tehetünk, hogy a gyermek ne sérüljön meg a baleset során?

A kérdésre a választ a videó megtekintőitől várjuk, a lap alján, kommentek formájában.


Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS

Instagrm

HIRDETÉS

Támogatás
Népszerű