Csatlakozz hozzánk

Egyéb

Máris megújul az Opel Insignia

Pengébb, dinamikusabb, biztonságosabb – és fényalagutat fúr az éjszakába a megújuló Opel Insignia. Világpremierjük a Brüsszeli Autószalonon lesz…

Közzétéve

ekkor

Pengébb, dinamikusabb, biztonságosabb – és fényalagutat fúr az éjszakába a megújuló Opel Insignia. Világpremierjük a Brüsszeli Autószalonon lesz (2020 január 10-19.), és akkortól lehet megrendelni is.

Opel Insignia

Az új, krómkeretes hűtőmaszk szélesebb lett, prominensen előreálló lamellákkal. Középen a krómlécen nagyobb Opel-villám csillog; maga a krómléc pedig egy szintbe került az eddiginél mélyebben elhelyezett LED-es menetfénnyel. Ettől, és kétoldalt alul, a légbeömlők és ködlámpák sportos kombinációjától mutatkozik az Insignia elölről szélesebbnek és mélyebbnek, stabil kiállásúnak.

A jövőben kizárólag teljesen LED-es rendszereket alkalmaznak az Insigniában először kínált extra energia-hatékony LED-fényszórótól az új adaptív IntelliLux LED Pixelig.

Hátulról azonos képet mutatnak az Insignia Grand Sport és a Sports Tourer letisztult, cicomátlan vonalai. A kötény alól már nem kerek, hanem markánsabb, ovális kipufogóvégek látszanak ki.

A Grand Sport limuzin és a Sports Tourer kombi biztonságát először fokozza digitális tolatókamera, amely radaralapú tolatóasszisztenssel kombinálva mutatja a mögöttes forgalmat. A portfóliót sokféle asszisztens egészíti ki, az automatikusan vészfékező és gyalogosfelismerő frontális ütközésveszély-figyelmezetéstől a vetített kijelzésig. A vezetőt és az utasokat az infotainment-kínálat nagy érintőképernyője és vezetőinformáló monitorja csatlakoztatja a külvilághoz. Az E-Call segélyhívó rendszer éppúgy nem hiányozhat, mint a kompatibilis okostelefonok indukciós töltési lehetősége.

Az első generációt a 2009-es piaci bevezetéskor „Európai Év Autójává“ választották, majd az elmúlt tíz év alatt, két generációból, összesen 1,2 millió Opel Insignia gördült le Rüsselsheim futószalagjáról.

via Opel media

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS

Instagram

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű