Csatlakozz hozzánk

Elektromos Autó

Elektromos kamion dolgozik az Audi gyárban

Közzétéve

ekkor

A győri Audi gyárban a gyárterületen belül elektromos vontatók szállítják a kész motorokat a motorgyárból a járműgyárba. Most ismét fejlesztettek, és más alkatrészek szállításához is csatasorba állítottak egy e-kamiont.

Az Audi győri gyárában a logisztikai központjából (ahová a beszállítóktól érkező alkatrészeket raktározzák) 90 percenként indul útnak egy alkatrészekkel teli kamion a járműszerelde felé, majd tér vissza az üres göngyölegekkel. Az ingázó kamionflotta új tagja, egyelőre tesztjelleggel, egy teljesen elektromos üzemű, Scania alapokra épült, magyar fejlesztésű tehergépkocsi, amelyet az Audi Hungaria logisztikai szolgáltató partnere, az Imperial Logistics Kft. alvállalkozója, az Innovatív Raktárlogisztika Kft. üzemeltet. Az e-kamion két töltés között 7–11 kört tud teljesíteni, amely összesen 60–100 kilométeres távot jelent. Az e-kamion használatával éves szinten a számítások szerint 40 tonna széndioxid kibocsátás spórolható meg. Az Audi Hungaria partnereivel közösen vizsgálja a további elektromos szállítóeszközök alkalmazásának lehetőségét.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS
HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű