Csatlakozz hozzánk
Volvo Galéria

Elektromos Autó

Felpörgetik az e-kút telepítést

Közzétéve

ekkor

Vállalat-mamutok fogtak össze és kezdenek neki egy országos elektromos töltőállomás telepítési program lefuttatásának.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és az e-Mobi Nonprofit Kft. együtt fejleszt gépjárműtöltő-infrastruktúrát, minthogy nő az elektromos gépjárművek száma, ezeket tudni kell valahol tölteni, miután az új technológiák alkalmazásával a házi 220 V-os hálózatról való töltés egyre inkább kiszorul, és csak komolyabb ráfordítással váltható ki házi keretek között. Valamint az elektromos járművek további terjedésének gátat szab a korlátozott töltési infrastruktúra, tehát bőven van igény további e-kutakra.

Az MVM Csoporthoz tartozó e-Mobi a két vállalat közötti megállapodás szerint a Magyar Közút szakembereivel együtt feltérképezi a Közút által kezelt 32 ezer kilométernyi úthálózat környezetében a szóba jöhető új töltőhelyszíneket. A kijelölt helyszíneken közös beruházásban végzik a kútépítést. A munka része, hogy vizsgálják a hazai elektromosgépjármű-állomány és a közlekedési szokások várható változásait és a jármű-megosztó programok, valamint az egyre népszerűbb egyéni elektromos közlekedési eszközök – e-roller, e-bicikli/monocikli – közúti közlekedésre gyakorolt, várható hosszú távú hatásait is.

kreszvaltozas.hu

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS
HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű