Csatlakozz hozzánk
Halálos Iramban

Elektromos Autó

Trabitól az e-mobilitásig: megkezdődött a VW ID 3. gyártása

A Volkswagen elektromos offenzívája sebességet váltott: ma hivatalosan megkezdődött az ID.3 sorozatgyártása

Közzétéve

ekkor

A Volkswagen-csoport 2028-ra körülbelül 22 millió elektromos járművet tervez eladni világszerte, ezáltal segítve ezek áttörését. Zwickau kulcsszerepet játszik ebben a törekvésben: első alkalommal alakítottak át egy nagy autógyártó üzemet teljes mértékben az e-mobilitásra, mintegy 1,2 milliárd eurós beruházással.

A tervek szerint Zwickau jövőre már mintegy 100.000 elektromos autót fog gyártani. 2021-től évente akár 330,000 elektromos hajtású jármű is elhagyhatja az összeszerelő sort, ezáltal a telephely Európa legnagyobb és leghatékonyabb elektromos járműgyára, és a Volkswagen globális gyártóhálózatának átalakulásának vezetője lesz.

ID 3.

Az új modell a Volkswagen moduláris elektromos hajtásrendszer platformon (MEB) alapul. Ez egy teljesen elektromos platform, amely teljes mértékben kihasználja az e-mobilitás nyújtotta lehetőségeket. Következésképpen az ID.3 nagy hatótávolsággal, nagyon tágas belsővel és dinamikus vezethetőséggel rendelkezik.

Az alapváltozat ára Németországban 30.000 euró alatt van. Az ID.3 szinte egyidejűleg kerül bevezetésre Európa egész piacán 2020 nyarán. Több mint 35.000 nemzetközi ügyfél már előleg befizetésével foglalt magának ID.3-at.

via Volkswagen press

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HIRDETÉS
Siren7

Facebook

HIRDETÉS

Instagram

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű