Csatlakozz hozzánk

Filmek

A nap videója: Ilyen aranyos reklámot ritkán látni :)

Az új Volkswagen T-Roc

Közzétéve

ekkor

MPS Alkatrész

Ismerjétek meg legújabb reklámunk főszereplőjét, a kost! Magabiztosnak született, akárcsak az új Volkswagen T-Roc, amelyhez szériában jár a távolság- és sávtartó, valamint a Front Assist környezetfigyelő rendszer.

Az új Volkswagen T-Roc.

Ismerjétek meg legújabb reklámunk főszereplőjét, a kost! Magabiztosnak született, akárcsak az új Volkswagen T-Roc, amelyhez szériában jár a távolság- és sávtartó, valamint a Front Assist környezetfigyelő rendszer.Bővebben: https://www.volkswagen.hu/t-roc#volkswagen #troc #magabiztosnakszuletett #bornconfident

Közzétette: Volkswagen – 2018. január 26.

Éppen olyan hatékony és sokoldalú, mint Ön. Joggal vár el teljesítményt – különösen az autójától, ezért kínál a T-Roc extrafelszerelésként a csaknem mindenfajta úton és talajon optimális vonóerőátadás szolgálatában 4MOTION összkerékhajtást, az optimális irányíthatósági tulajdonságok érdekében pedig sportfutóművet, valamint adaptív futómű- szabályzást (DCC).

Tűnjön ki a tömegből!

Kéttónusú fényezés

A T-Roc karosszériájának színe igény szerint egy további árnyalattal is kombinálható, ami a tető, a külső visszapillantó tükrök házai, illetve az A-oszlop felületeire terjed ki. Így a T-Roc sportosságát a Sport változat esetén a Fekete és a Villámpiros emelheti ki, míg a Style kivitelnél a Fekete, a Hófehér, a Feketetölgy-barna metál és a Villámpiros szín érhető el. A választott színkombináció izgalmas kontraszttal, vagy sármos stílusjeggyel egészítheti ki kedvenc árnyalatát, miközben a T-Roc keltette mély benyomást és egyéni karaktert is erősíti.

Éjjel-nappal vonzza a tekintetet!

Világítás

Az első benyomás a legfontosabb, ami különösen igaz a T-Roc különleges fénydizájnjára. Már alapkivitelben nappali menetfénnyel készül, ami karakteréből adódóan az első lökhárítójában kapott helyet. Mivel az irányjelző is a nappali menetfénybe integráltan működik, minden egyes kanyarodás, illetve sávváltás valósággal vonzza a tekinteteket. Nappali menetfénye így a T-Roc meghatározó dizájnelemévé lépett elő, az alapkivitel halogén fényszóróival együtt kompakt vonalmotívumot alkotva. Az extrafelszerelésként kínált LED-technikájú fényszórók feltűnő gyűrűmotívumukkal tűnnek ki.

LED-technikájú hátsó lámpáinak köszönhetően a T-Roc hátulját is feltűnő világítási kép jellemzi, a T-Roc Sport esetében markáns, sötétvörös lámpatestekkel.

Kifejező dizájn a mindennapokra

T-Roc Style és “Design csomag”

A T-Roc Style bőséges teret kínál Önnek az egyéni kialakításokhoz. A 17 col peremátmérőjű, polírozott Mayfield könnyűfém keréktárcsái például kívánságra három további színben is választhatók. Emellett különböző kéttónusú fényezések hangsúlyozhatják egyéni stílusát, de a krómozott elemek is a T-Roc Style magabiztos fellépését erősítik, például a szemcsés fekete bevonatú hűtőrács díszléce, vagy épp a far trapézalakú betétjei formájában. A diffúzorelem elöl és hátul egyaránt ezüstszínben jelenik meg.

Beszálláskor a hangulatvilágítás fehér tónussal fogadja, a megvilágított dekorbetétek, az első és hátsó olvasólámpák, illetve a lábtérvilágítás különleges és kellemes atmoszférát teremt. A műszerfal dizájnbetétje (Dash Pad) négyféle színben szerepel a kínálatban, hogy az utasteret is ízlésének megfelelően alakíthassa ki.

Foglaljon helyet a kényelmes komfortülésekben, amik kívánságra az igényes Vienna bőrkárpit két változatával is rendelhetők. E kényelmes pozícióból a telefoncsatlakozás révén akár menet közben is kényelmesen bonyolíthatja hívásait.

USB-s eszközön hozta magával kedvenc zenéit? A beépített csatlakozónak köszönhetően a T-Roc hangrendszerén is könnyedén megszólaltathatja őket, így útközben sem fog unatkozni.

A fáradtságérzékelő funkció különösen a hosszú utazások során jelenthet hatékony segítséget. Amint a rendszer eltérést észlel az Ön normál kormányzási mintáitól*, vizuális és hangjelzéssel pihenő tartására hívja fel figyelmét.

Szálljon be – a vezetés igazán kellemes élménye várja!

Mutassa meg, ki is Ön valójában!

Karakter

A T-Roc karakteres dizájnnal hódít, amit egyszerre jellemez a kiemelkedő igényesség, a részletek iránti szenvedélyes figyelem és az avantgárd stílus. Egyik különleges formai eleme a feltűnő C-oszlop, míg a megnyújtott, kupészerű tetőívet krómozott díszléc emeli ki. A T-Roc markáns orrkialakítása és letisztult oldalnézete ugyancsak erőteljes és magabiztos fellépést biztosít.

Sportos kupéformája vizuálisan hosszirányban éppúgy megnyújtja e kompakt crossover-modellt, mint a hosszú tengelytávja és a karosszéria rövid túlnyúlásai. A nagyméretű légbeömlő nyílás elöl, az oldalküszöbök a szemcsézett felületű, fekete kerékjárati borításokkal és a tekintélyes méretű hátsó diffúzor egyaránt jól érzékelteti, hogy a T-Roc milyen dinamikát és élvezetet tartogat.

Sportos fellépés

T-Roc Sport és “Sport csomag”

Vajon ki tudna neki ellenállni? A 17 col peremátmérőjű “Kulmbach” könnyűfém keréktárcsák és a mögülük kivillanó, vörösre fényezett féknyergek olyan megjelenést biztosítanak, amit nem lehet egykönnyen elfelejteni.

Hátul a LED-technikájú, sötétvörös lámpatestek kölcsönöznek magabiztos megjelenést, míg a hátsó szélvédő és a hátsó oldalablakok sötétítve simulnak a T-Roc Sport sportos összhatásába. Sötét bevonatuk részben a napsugárzást is elnyelve különleges fényhatásokról gondoskodik az utastérben, így Ön még akkor is “hideg fejjel” dönthet, amikor a vezetés élvezetes élménye megdobogtatja szívét.

Emellett az utastérben fekete mennyezetkárpit és hangulatvilágítás teremt kellemes atmoszférát. Míg a lábtér fehér, a dekorbetétek vörös megvilágítást kapnak, a versenysport-hangulatról nemesacél bevonatú pedálok gondoskodnak, a már alapkivitelben kínált, bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék pedig lágyan simul a kézbe.

A vezető és az első utas sport-komfortülései határozott oldaltartást nyújtanak és a beépített, manuálisan állítható deréktámaszukkal járulnak hozzá a hosszú távon is kényelmes utazáshoz. Alapkivitelben Basket szövet borítja őket, ám kívánságra Vienna bőrkárpitozás is rendelhető.

Jó kezekben van!

Segélyközpont

Minden vészhelyzetre érvényes: őrizze meg nyugalmát! A Volkswagen opcionális vészhívás-szolgáltatását1 egyetlen gombnyomással aktiválhatja. A rendszer élő hangkapcsolatot alakít ki a Volkswagen segélyközpontjával, így minden helyzetben személyre szóló támogatást kaphat, amíg a mentők a helyszínre nem érnek. A piros SOS-gombbal más közlekedők számára is gyorsan hívhat segítséget.

A rendszer automatikusan indít vészhívást, ha valamelyik légzsák aktiválódik. Ekkor élő kapcsolat jön létre a Volkswagen segélyközpontjával, amelynek egy munkatársa jelentkezik be. Ezzel egyidejűleg a gyors orvosi ellátás érdekében a rendszer fontos adatokat – például a pontos helyszín – is továbbítja a központba. A Volkswagen segélyközpontja 10 európai nyelven2, Európa összesen 22 országában3 érhető el.

Ne keljen többet útra internet nélkül

Konnektivitás

Internet az autóban – ez a Volkswagennél a Car-Net, ami mögött praktikus szolgáltatások és hasznos alkalmazások rejlenek. A Car-Net Guide & Inform¹ szolgáltatáscsomag a kívánságra rendelhető Discover Media navigációs rendszerrel együtt állhat rendelkezésére. Az internetkapcsolat segítségével olyan adatokat kaphat, amik aktualitása aligha felülmúlható. Például, ha valahol forgalmi dugó vagy torlódás alakul ki vagy éppen megszűnik, Ön mindezekről valós időben szerezhet tudomást az online közlekedési információk segítségével. Különösen kényelmes, hogy útvonala a forgalmi viszonyoknak megfelelően automatikusan újratervezésre kerül.

Keressen vendéglátóhelyeket a Car-Net segítségével, s fedezzen fel jó éttermeket a különleges úticélok online keresőjével. További fontos úticélokra is gyorsan rátalálhat legyen szó szállodáról, benzinkútról vagy újonnan nyílt moziról.

Az extrafelszerelésként rendelhető App-Connect segítségével okostelefonját egyszerűen és kényelmesen csatlakoztathatja a Composition Media rádió- vagy az opcionális Discover Media navigációs rendszerhez, így az érintőképernyőről kezelheti mobiltelefonja bizonyos alkalmazásait.

Az egyszerű kezelés mellett a jármű által rendelkezésre bocsátott adatokat számos alkalmazás felhasználhatja, hogy hasznos és szórakoztató funkciókat biztosítson. A Volkswagen háromféle lehetőséget – MirrorLink®, Android Auto™ (Google) és Apple CarPlay™ – is kínál a mobiltelefon csatlakoztatására, vonzó lehetőségek sokaságával. Kérjük, vegye tekintetbe, hogy egyes alkalmazások nem szerepelnek mindhárom említett technika számára a kínálatban, illetve a csatlakozások elérhetősége országonként változhat.

Mikor esedékes a következő átvizsgálás? Mennyi üzemanyag áll még rendelkezésre? Különösen, ha többen is használnak egy autót, jó tudni, hogy az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kívánságra egyszerűen, online hívható le a válasz. Az extraként kínált Car-Net Security & Service szolgáltatás² révén számos fontos járműadat állhat a megfelelő internetes oldalon az Ön rendelkezésére. Legalább ennyire hasznos lehet e technika menet közben is: amint működési határain belül balesetet érzékel, automatikusan felveszi a kapcsolatot a Volkswagen ügyfélközpontjával. A balesetjelentés természetesen manuálisan, gombnyomásra is elindítható. A vészhívás-szolgáltatással a pillanatnyi helyzettől függően helyi segítség is hívható.

 

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS

Instagrm

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Támogatás
Népszerű