Csatlakozz hozzánk
Volvo Galéria

Kirakat

A nagy S-Cross próba: indul a hajrá

Még nem játszottál?! Jelentkezz most a Nagy S-Cross Próbára, és vedd ügyesen a három akadályt, hogy a május 24-i döntőben az új Suzuki SX4-eseddel mehess haza!

Közzétéve

ekkor

Beszámoltunk már a Magyar Suzuki nagyszabású játékáról, A nagy S-Cross próbáról (ismertetőnk), melyen belül lehetőségünk nyílik megnyerni a legújabb SX4-est (premier tesztünk). Ha még nem tetted próbára magad, nem maradtál le semmiről, mert a játék első, ” kapubeállásos” köre még május 21-éig tart. Indul az utolsó hajrá: a “továbbjutóknak” a második körben, május 15-e és 22-e között egy online kvízt kell – helyesen – kitölteni a döntőbe jutásért.

DeAgostini vw

A döntő a május 24-25-i hétvégén Budapesten, a Millenáris Parkban (a PlayKid gyereknap keretein belül) lesz, ahol az első két körben legjobban teljesítő sofőrök vesznek részt a végső megmérettetésen: minden kereskedésből a legjobb kettő indulhat a nagydöntőben – és mivel 47 kereskedés vesz részt a játékon, így majdnem 100 versenyző küzdhet meg egymással a mesés fődíjért, egy Suzuki SX4 S-Cross-ért.

Ezzel egy időben a résztvevő 47 kereskedésben Road Show zajlik majd, amelynek nyílt napjain a látogatók ún. Eco-driving vezetésen vehetnek részt (azaz elsajátíthatnak néhány üzemanyag-kímélő fogást). Továbbá a vásárlókat – vásárlás esetén – egy akció is várja: az adott márkakereskedés Road Show hetében, illetve az azt követő héten megejtett vétel után egy két fő részére szóló wellness utalvány “a cég ajándéka”.


– regisztráció a Nagy S-Cross Próbára, további információk, valamint a Road Show helyszínek listája a játék weboldalán

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HIRDETÉS
FANTIC E-BIKE

Facebook

Instagram

HIRDETÉS
Volvo 300×250
HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű