Csatlakozz hozzánk
Ohropax 800x

Kirakat

Önvezető autó – a legfontosabb kérdések: számít a véleményetek

Az önvezető autók témája ma már nem csak a sci-fi rajongók figyelmét keltheti fel. Sőt mi több, valójában már közelebb vagyunk a technológia alkalmazásához, mint bármikor máskor.

Közzétéve

ekkor

Az önvezető autó témaköre ma már nem csak a sci-fi rajongók figyelmét keltheti fel. Sőt mi több, valójában már közelebb vagyunk a technológia alkalmazásához, mint bármikor máskor. Így aztán nem is lepődtünk meg annyira egy a napokban a szerkesztőségünkbe beérkező e-mailen, mely ezt a témát boncolgatja.

önvezető autó

Pontosabban nem is maga a levél, hanem az azt tartalmazó szakdolgozati kérdőív, mely Purman Tamás, Corvinusos hallgató kutatási témáját járja körbe. A mindössze néhány perc alatt kitölthető kérdéssor az “Önvezető autó vásárlási szándék” címet kapta. Ezen belül pedig a technológia megítélésével, környezeti és társadalmi hatásaival, biztonsági faktorával is foglalkozik.

Tamás arra kért minket és olvasóinkat, hogy szánjunk egy kis időt szakdolgozati projektjére, melyből az eredmények kiértékelése után egy elemző cikk is születik majd! Ezt szintén megosztjuk veletek, így talán kerekebb képet kapva arról, hogy itthon miként gondolkodnak a témáról. A kérdőívet ide kattintva érhetitek el, köszönjük, ha kitöltitek, megosztjátok másokkal is.

Ha esetleg szeretnétek kicsit jobban belemerülni az önvezető autókkal kapcsolatos kérdéskörökbe, vagy némi ösztönzést keresnétek a kérdőív kitöltéséhez, úgy ajánljuk néhány korábbi anyagunkat is. Ide, vagy ide kattintva hasonló témákkal találkozhattok!

Továbbá várjuk mindazok kutatásait, kérdéseit, akik az autózás jövőjével foglalkoznak. Legyen szó akár szakdolgozatról, tanulmányról, vagy közvéleménykutatásról. Elérhetőségeinket megtalálhatjátok a “Kapcsolat” menüpont alatt.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HIRDETÉS
Ohropax

Facebook

HIRDETÉS

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 6812719225 Feed will not update.

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű