Csatlakozz hozzánk

Magazin

Az Alfa Romeo elbűvölő 2017-es jégtánc reklámja

És ahogy készült…

Közzétéve

ekkor

Good Year téli gumi

A fülbemászó Chris Isaak – Wicked Game (Gonosz játék) 1989-es slágere alatt játszódik az a reklámfilm, amiben két dögös 510 lóerős,  biturbós, V6-os, összkerékhajtású Alfa Romeo modell: Giulia és Stevilo egymással évődnek, táncolnak a jégen.

Ez a szerelmi keringő olyannyira megkapó, hogy aki egy kicsit is érzékenyebb annak egyből megragadja a szívét. Ez az akarom – nem akarom tánc próbálja bemutatni a két autó biztos irányíthatóságát, stabilitását, pontosságát és agilitását. Megnézed a reklámot és hiába nem akarsz szerelembe esni, már megtetted.

Mindig is érdekelt hogyan készítenek el egy reklámot, hol vannak a kamerák, hogy oldják meg a veszélyes részeket. Hihetetlennek tűnik, de ebben a reklámban nem használnak speciális effekteket!
Ámulva nézem, mégis kiábrándulva az eddig vagy százszor megnézett reklámomból, hogy lesz túl valóságos, túl világos és egyáltalán, ki húzta el a függönyt?

Törik a varázs, de hamar születik az új.
Az autók gyönyörűek, sőt, szédületesek, tényleg remekül helytállnak, nem kamu egy pillanat sem. Elmerülök a felvételek készítésében, csodálkozom egy sort és látom újra a harmóniát, átjár újra az akarom – nem akarom érzés, és ismét szerelembe esek… velük…

Hozzászólások

komment

HIRDETÉS
Good Year téli gumi

Facebook

HIRDETÉS

Instagrm

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Támogatás
Népszerű