Csatlakozz hozzánk

Magazin

Egy 800 milkós verdát szeretnél? Bocs, de már elfogyott!

Vannak olyan autók, amiket még ki sem dobtak a piacra, de már el is fogytak. Mint például ez az 5 csodajárgány

Közzétéve

ekkor

Good Year téli gumi
 • Porsche 911 GT2 RS

  A Porsche 911 GT2 RS a Forza Motorsport 7 egy szimulátorjátékban mutatkozott be a nagyközönségnek, és valószínűleg az emberek többségének csak itt lesz alkalma vezetni a legvadabb 911-est.  Csak ezer darab készült belőle egyenként 260.000 euróért, de már névre szólóan tették meg az első milimétert a kerekeik az aszfalton. Amúgy a sportkocsiban 700 paci dübörög, úgyhogy hamar odaérnek ahova kell. 😉

 • Mercedes-AMG Project ONE

  Lewis Hamilton gurult be a Frankfurti Autószalon színpadára a Mercedes-AMG Project One-nal, amit összesen 275 példányban gyártottak, és már mindnek nagyon boldog tulajdonosa volt 2,27 millió euróért. Az 1600 ccm3 motor gyári élettartama 50 ezer kilométer, úgyhogy óvatosan kell nyomni a gázpedált, vagy hamar elillannak a boldogsághormok.

A bemutató videója valami hihetetlenre sikerült, mindenképpen ajánlom!

 • Pagani Huayra Roadster

  A Genfi autószalonon tavaly márciusban debütáló 100 példányban készült Pagani Huayra Roadsternek már februárban volt gazdája mind egy szálig, darabonként 2,8 millió euróért.
  Horacio Pagani szerint a Huayra Roadster az átdolgozott merevítések miatt a legnehezebb projektjük volt, mivel a gépnek mindenképp bírnia kell a 350 km/h-s csúcstempót nyitott tetős változatban is, amelyre a turbófeltöltős V12-es motor 764 lóereje teszi képessé.

 • LaFerrari Aperta

  A Ferrari nem egyszerű eset. Ha egy ilyen ritka – 200 példány, darabja 3.900.000 dollár – autót akarnál venni, ajánlólevélként minimum egy több Ferráriból álló gyűjteményt kell felmutatnod, hogy szóba jöhess mint esetleges vevő. Ha megengedik, hogy a tied lehessen az ő drágaságuk, levélben értesítenek róla.
  Kivételes eset a cég történetében, hogy az utolsó darabot árverésre bocsájtották (nem mintha nem fájt volna rá valaki foga), ami 10 millió dollárért kelt el.

 • McLaren Senna

  Körülbelül 1,4 millió lehetett az ára annak az 500 példánynak ami kigurult a gyárból, de pontos adat nincs róla. Itt is elárverezték az utolsó autót, viszont az érte kapott 2 milló fontot az Ayrton Senna jótékonysági alapba utalták. – Nemes gesztus.
  Az autó műszaki adatai nemrég láttak csak napvilágot. A 4 literes V8-as ikerturbós motor teljesítménye 800 lóerő. Álló helyzetből 100 km/h-ra 2,8 másodperc gyorsul, maximális sebessége 340 km/h. A minőség nem hazudik. 😉

5let: HVG

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HIRDETÉS
Good Year téli gumi

Facebook

HIRDETÉS

Instagrm

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Támogatás
Népszerű