Csatlakozz hozzánk
Volvo Galéria

Hírek

A hó fogságában 3. rész

Még mindig csak délután 2 óra van, de hősiesen bevalljuk, kezdünk fáradni. Nagyon. Tulajdonképpen 31 órája vagyunk talpon, elég zord körülmények között és ez bizony szívja az akksinkat. Be is kapcsoltuk a vészvillogókat…

Közzétéve

ekkor

A kalandos sztori első és második része után jöjjön Kristóf Nóra kolléganőnk március 14-15-i történetének folytatása

DeAgostini vw

Még azért visszaváltunk egy sebességet, hogy legyen energiánk befogadni mindazt, ami percről percre történik velünk. Úgy gondoltuk, megnézzük, hogyan telik sorstársaink napja a melegedőben. Örömmel konstatáltuk, hogy nekik is jól megy soruk; van ételük, italuk, ágyuk és matracuk. Újra találkoztunk a város polgármesterével, aki nyúzott arccal ugyan, de mégis biztatóan azt mondta, hogy 5 óra körül talán kiszabadulhatunk a hó fogságából. Azonban innen kijutni, csak egy apró lépés, hiszen ez nem jelenti azt, hogy az M1-es autópálya is használható lesz.

Útközben kitaláltuk mi legyen az ebéd, és az ácsiak odaadó segítségének köszönhetően jóízűen elfogyasztottuk az iskolai menzán kínált tarhonyás husit, csemege ubival és igazi napközis teával. Ezúton is köszönjük azt a sok igyekezetet, amit az ácsiak értünk, az itt rekedtekért megtesznek. Példaértékű és tiszteletre méltó. Ez azonban korántsem az elköszönés és nem azt jelenti, hogy elindultunk haza. A polgárőrök nem sok jóval bíztatnak bennünket, de megtudtuk, hogy legalább a szomszédos Ausztria a segítségünkre siet. Ennek láthatóan például az az ára, hogy Ácsra ki lehet tenni a megtelt táblát. Sem több autó, sem több ember befogadására nem alkalmas.

Az irodánk…


Családunk tagjai folyamatosan cserélődnek, de kacajban még mindig nincs hiány….csupán egy kicsit halkabbak. Tervezzük, hogy 2014. március 14-én emléktáblát avatunk és egy Facebook csoportot is létrehozunk nagyszerű kalandunk emlékére. Természetesen a nemzeti színű lobogó sem marad majd le róla és addigra makett hókotró autókat is készíttetünk, hogy a jövőben esetlegesen itt ragadó utazókat is tudjuk mivel szórakoztatni.

Egyre erősödik bennünk a honvágy, pedig itthon vagyunk és az elmúlt tíz percben öt új ismerősünktől vettünk búcsút. Ők a szerencsések, mert Győr felé folytatják útjukat. Apropó úticél: sajnálattal közöljük, hogy a Túlélő Túra 24. órájában a célt módosítottuk; haza szeretnénk menni. ASAP. A tervezett sportfoglalkozások (zsemlye curling, hóember építés) érdeklődés hiányában elmaradtak. Várunk. Várunk. Várunk.

…és az irodában dolgozók…

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HIRDETÉS
FANTIC E-BIKE

Facebook

Instagram

HIRDETÉS
Volvo 300×250
HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű