Csatlakozz hozzánk
Ohropax 800x

Hírek

A hó fogságában 5. rész

Sokan már otthonról kísérik figyelemmel a hóhelyzetről szóló híreket, ám még mindig vannak olyanok, akik autójukban éjszakáznak. A teherautók többsége még mindig ott vesztegel például az M1-es autópálya mentén. Kolléganőnk viszont már saját otthonában van és pihen. De még mielőtt ledőlt volna, felhívott telefonon, hiszen délután Biatorbágyon voltak szüleinél, így onnan még el kellett jutniuk Budapestig!

Közzétéve

ekkor

Kevéssel 3 óra után tovább indult a bátor csapat. Az ízletes ebéd és a szülők megnyugtatása után már csak egy feladat volt: visszajutni saját kis kuckójukba. Érzékeny búcsút vettek a szülőktől és tovább indultak. Mivel már napközben is pozitív élményeket szereztek, konkrétan járható utak voltak Tatától, nem aggódtak annyira, mint a reggeli indulás előtt. Meglepetésükre az M1-es autópályán alig volt forgalom. Volt idejük figyelni, hiszen az 1-es főúton közeledtek Budapest felé. Az utak már szárazak voltak helyenként, ami az összefüggő hótakaró után újabb meglepetésnek számított. Körülbelül 45 percnyi autókázás után megérkezett biztonságban a társaság és kitették Nórit a lakása előtt. Sok minden történt, de ő most csak egy dologra vágyott: aludni egy hatalmasat.

Jó pihenést Nórinak és köszönjük a folyamatos tájékoztatást. Legutóbbi információnk szerint, ha esetleg valaki most indulna Győr felé, az M1-esre nem engedik felhajtani az autósokat. Mindenkit az M7-es felé terelnek, majd Székesfehérvártól a 81-es úton lehet tovább menni Győrig.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Népszerű