Csatlakozz hozzánk

Hírek

Az Audi Hungária és a Ford is szünetelteti a gyártást

Közzétéve

ekkor

Több nagy autógyártó is felfüggeszti európai gyártási tevékenységeit a koronavírus járvány miatt. A Volkswagen csoport után a Ford Motor Company is bejelentette az ideiglenes leállást.

A VW-konszern vezetője, Herbert Diess bejelentése alapján a legtöbb európai üzemüket érinti a leállás, ami egyelőre 2-3 hetes kényszerszünetet jelenthet. A döntés a győri Audi gyárat is érinti, ahol a termelés péntekig, szervezett formában, fokozatosan állítják le.

A Fordnál szintén hasonló döntést hoztak, a németországi Kölnben és Saarlouisban, illetve a romániai Krajovában március 19-től, csütörtöktől áll le ideiglenesen a termelés. A Ford valenciai összeszerelő üzeme és motorgyára már március 16-tól felfüggesztette a termelést, miután három dolgozónál koronavírus-fertőzést állapítottak meg az elmúlt hétvégén.

A Ford gyártóüzemeibe irányuló alkatrész-beszállítás egyre szakadozottabbá vált az elmúlt időkben, a járműértékesítés pedig az egész iparágban csökkent, mivel a márkakereskedéseket több országban is arra kötelezték, hogy ideiglenesen zárjanak be. Ugyanakkor a járművek javítása fontos társadalmi igény, ezért a Ford-márkaszervizek az egész kontinensen továbbra is elvégzik az alapvető karbantartásokat és javításokat.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS

Instagram

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű