Csatlakozz hozzánk

Hírek

Az Earthroamer gyönyörű utazóotthont épített

Élnéd?

Közzétéve

ekkor

Good Year téli gumi

Az Earthroamer legújabb gördülő otthonát egy Ford F-750 teherautó alapjára építette. Az XV-HD elég nagy méretekkel rendelkezik: több mint 10 méter hosszú, 4 méter magas, 2,5 méter széles. A városban óvatosan kell vele közlekedni, de azon kívül mindenhol remekül megállja a helyét és nagyon jól bírja a strapát.

A 6,7 literes V8-as turbódízel motorja 725 Nm nyomatékkal 330 lóerőt tud kipréselni magából, amit egy hatfokozatú automata váltó és összkerékmeghajtás tesz teljessé. Bazi sokat fogyaszt, de a 435 lityós tankja szerencsére jócskán befogadóképes.

 

Letisztult formájú faburkolatú belső tere barátságos, meleg hatást kelt az emberben, teljes mértékben mellőzi a felesleges dolgokat. A sötét tónusokat megfelelően ellensúlyozza gránit munkalapos konyha, a beépített saválló elemek, a fehér plafon és reluxa.

Az átalakítható hálóhelyen hat főnek jut hely, de remekül elhéderezhető akkor is ha épp’ kanapéként funkcionál a kis asztal körül. Külön zuhanyzó, és mosógép is került a minipecóba amit egy 950 literes víztartály szolgál ki, az energiát pedig egy 20 kWh-ás akkumulátor tárolja.

Szerintem nincs ember aki ne venné a nyakába a világot egy ilyen modern és stílusos lakóautóval, de az ára sajnos igen csak elszomorító ezek után a gyönyörű képek után (amikbe már tuti szinte oda is képzelted magad) a maga másfél millió dollárjával. 🙁

 

 

 

 

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HIRDETÉS
Good Year téli gumi

Facebook

HIRDETÉS

Instagrm

HIRDETÉS

Támogatás
Népszerű