Csatlakozz hozzánk
Volvo Galéria

Hírek

Elkészült a Hell Ring végleges pályarajza – videóval

Közel 6 milliárd forintért épül Európa legbiztonságosabb, mintegy 3,6 kilométer hosszú versenypályája, ami nemzetközi versenyek – akár Moto GP és Forma 1 futamok – megrendezésére is alkalmas lesz.

Közzétéve

ekkor

Az eredeti elképzelésekkel ellentétben nagyjából egy kilométerrel hosszabb lesz a Szikszón épülő új versenypálya, amelynek megvalósítása már 2013 őszén megkezdődik. A tervek szerint 2014 nyarára elkészülő létesítmény Közép-Kelet Európa egyik meghatározó speciális turisztikai célpontja lesz, nagyban támaszkodva Észak-kelet Magyarország természeti, kulturális és gasztronómiai értékeire.

DeAgostini vw

A legújabb technológiával felszerelt 3570 méter hosszú, 12-16 méter széles aszfaltos versenypálya már a beruházás első ütemében teljes hosszban megépítésre kerül. A közel 3,6 km hosszú arénaszerű kialakítású pálya meg fog felelni a FIA és a FIM legszigorúbb előírásainak is, így a tervek szerint Miskolc mellett a jövőben a Moto GP, a WTCC vagy akár a Forma 1 futamai is megrendezhetőek lesznek. A vonalvezetés megtervezésénél elsődleges szempontot volt, hogy ne csak a professzionális pilóták, hanem a hétköznapi autósok és motorosok számára is élményt jelentsen rajta az autózás és motorozás, de ugyanilyen fontos volt, hogy Európa legbiztonságosabb versenylétesítménye is legyen a Hell Ring.

A komplexumhoz tartozik majd családi élménypark, kültéri és beltéri gokart-pálya, vezetéstechnikai centrum, hotel és egy nemzetközi színvonalú étterem. A pályáról elkészült egy animált látványterv is, amelynek a videóját most meg is nézhetitek.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HIRDETÉS
FANTIC E-BIKE

Facebook

Instagram

HIRDETÉS
Volvo 300×250
HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű