Csatlakozz hozzánk
Volvo Galéria

Hírek

Holnap jön az utolsó Autómánia

Az RTL Klubon holnap láthatjátok a csatorna egyik legrégebbi műsorának utolsó epizódját. Médiapartnerünk, az Autómánia holnaptól nem látható többé. Legalábbis ebben a formában biztosan nem.

Közzétéve

ekkor

Egy-két hete szivárgott ki az az információ, miszerint az RTL Klub megszünteti az Autómánia című műsort. Az ügy minket is érint, hiszen médiapartneri viszonyban vagyunk az ország leghosszabb ideje létező autós műsorával, így próbáltunk utánajárni a részleteknek. A főszerkesztő, Gyulai Balázs megerősítette a megszűnésről szóló hírt, de azt mondta, hogy részletekkel csak később szolgálhat. Ígéretet kaptunk az országban egyedüliként egy interjúra is, amiben majd reméljük, hogy felfedi azt is, hogy mi lesz a hatalmas tapasztalattal és tudással rendelkező stábbal.

DeAgostini vw

Az RTL épületében az a pletyka terjeng, miszerint a csatorna egyre inkább teljesíthetetlen feltételeket szabott a gyártó cég számára, és így a műsor gyártása már nem volt kifizetődő. Más pletykák szerint egy másik cég érkezett, egy az űrből is jól látható összeggel, akiknek stratégiailag fontos volt egy autós műsor egy vezető csatornán. Hangsúlyozom, ezek pletykák. A részletekre reméljük, hamarosan fény derül. Addig is ajánljuk az utolsó Autómániát holnap 11:55-kor, az RTL Klubon.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HIRDETÉS
FANTIC E-BIKE

Facebook

Instagram

HIRDETÉS
Volvo 300×250
HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű