Csatlakozz hozzánk

Hírek

Idén VW Amarokkal érkezett a Mikulás

Hagyományokhoz hűen a Weltauto Mikulása ebben az esztendőben is meglátogatta a Heim Pál Gyermekkórházat, hogy ajándékokkal kedveskedjen a beteg gyermekeknek december 6-án. A Mikulás ezúttal egy, a feladatra alkalmas pick-uppal, nevezetesen egy Volkswagen Amarokkal szállította az ajándékokat…

Közzétéve

ekkor

December 6-án minden gyermek tekintete az ablakokba szegődik, mert várják, hogy mikor jön el hozzájuk a Mikulás. A vidám pillanatok azonban nem mindenki számára olyan felhőtlenek, ugyanis sokan kórházban töltik az ünnepet. Ez azonban idén sem lehetett kizáró ok a Mikulásnak. A korábbi évekhez hasonlóan a Weltauto ismét elszállította őt a Heim Pál Gyermekkórház Madarász Utcai részlegébe a XIII. kerületbe, hogy meglepetésekkel kedveskedjen a beteg gyermekeknek.

Volkswagen Amarokkal érkezett a kórházhoz a Mikulás, amellyel a Porsche Hungaria dolgozóinak ajándékait szállította. A puttony (plató) roskadásig megtelt édességgel, játékokkal, amiket dr. Péter György főorvos vett át az intézményben.

“A felajánlott ajándékok nem csak anyagi segítséget nyújtanak, hanem egy igazi, kézzel megfoghatatlan ajándékot jelentenek a gyermekek számára. Köszönöm, hogy évek óta elhozza a Weltauto a Mikulást hozzánk, és ezzel egy kicsit feledtetik betegeinkkel a kórházban töltött napok nehézségeit” – mondta a főorvos az adomány érkezésekor.

“Leírhatatlan az öröm a beteg kisgyerekek arcán, mikor meglátják a Mikulást, mert így rövid időre elfelejthetik a megpróbáltatásokat, amin keresztül mennek. Ezért is rendezünk cégünknél a Weltauto kezdeményezésére gyűjtést a kórház számára, mert szeretnénk egy kis vidámságot csempészni az ünnepeket sajnos kórházban töltő gyermekek életébe” – mondta Horváth Zoltán, a Weltauto márkaigazgatója.

Horváth Zoltán és dr. Péter György főorvos a pick-uppal érkező Mikulás társaságában

A Weltautóról

A minőségi használtautók forgalmazására létrehozott Weltauto program 2001-ben, ausztriai mintára valósult meg Magyarországon. Az évek során a márka a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált, a használtautó kereskedők közül jelenleg a Weltauto rendelkezik egyedül országos értékesítői hálózattal. A 38 értékesítő helyet számláló rendszerben a vevők gondos állapotfelmérésen átesett, szervizelt és kitűnő műszaki állapotú autók közül választhatnak. A legjobb minőségű, hat évnél fiatalabb, 120.000 kilométernél kevesebbet futott autók esetében a Weltauto egyedi elbírálás alapján 12 hónapos, vagy 30.000 kilométeres “5 csillagos” garanciát is vállal az autókra, így jóval kisebb a vásárló kockázata használtautó vásárlás esetén.
Forrás: Weltauto

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS
HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű