Csatlakozz hozzánk
Ohropax 800x

Elektromos Autó

Jön az ë-C4

Közzétéve

ekkor

A Citroën 2020-ban is folytatja elektromos offenzíváját, mégpedig a kompakt ötajtósok szegmensében: megérkeztek az első képek az új ë-C4 – 100% ëlectric-ről és az új C4-ről.

A Citroën sikeresen szerepel a SUV kategóriában: a C3 Aircross SUV 300 ezer, míg a C5 Aircross SUV 200 ezer példányban kelt el azóta, hogy 2017 végén bemutatkoztak a piacon. A márka most a kompakt ötajtósok szegmensében készül nagy visszatérésre. Ez a szegmens nagyon fontos szerepet játszik az európai piacon: 2019-ben az alsó-közép kategória eladásainak közel 28%-át a kompakt ötajtósok tették ki.

Az új C4 és az új ëC4 – 100%-ëlectric a szegmenssel kapcsolatos elvárások mindegyikének megfelel, ugyanakkor merőben új, a mai világ igényeire szabott koncepciót és teljesen egyedi karaktert hoz a piacra. A Citroën kompakt ötajtós modelljének legújabb generációját nem ihlette más, csakis a felhasználók igényei, az, ahogyan ők élik meg az autózás világát. Az új modellek mindent tudnak ahhoz, hogy felrázzanak egy olyan kategóriát, amely megérett a megújulásra.

Az új C4 és az új ë-C4 – 100%-ëlectric ugyanaz a modern technológiát képviselő modell, amely azonban három különböző meghajtással készül: 100%-ban elektromos, illetve benzin-, valamint dízelmotorral. Ily módon mindenki kedve szerint választhatja ki azt a hatékony és dinamikus erőforrást, amely az igényeinek leginkább megfelel.

Az új ë-C4 – 100%-ëlectric a Citroën ötödik elektromos modellje, a C5 Aircross Hybrid SUV, az Ami, az ë-Jumpy és az ë-SpaceTourer után.

Az új modellek hivatalos bemutatója június 30-án lesz.

via Citroën press

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HIRDETÉS
Ohropax

Facebook

HIRDETÉS
Good Year téli gumi

Instagram

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű