Csatlakozz hozzánk
Ohropax 800x

Hírek

Merész lesz az új Hyundai Tucson

Közzétéve

ekkor

A Hyundai Motor a napokban közzétette a vadonatúj Tucson első képeit. A legfontosabb új formai részletek között említést érdemel a Hyundai jellegzetes lámpastruktúrájának legújabb evolúciója, a ‘parametrikus rejtett világítás’ technológia, valamint az a kettős elrendezésű vezetői környezet, amely ultramodern felhasználói élményre optimalizált, személyre szabott teret eredményez. A képek a Tucsonra jellemző merész, úttörő szemlélethez méltó, innovatív részletekről tanúskodnak.

Az új Tucson összességében nagyobb és szélesebb elődjénél. Hosszú motorházfedele, nyújtott tengelytávja és rövid túlnyúlásai karcsú, kupészerű megjelenést kölcsönöznek neki.

A Tucson belső kialakításának evolúciója nyomán a műszeregység mélyebbre került, míg a műszerpark ház nélküli beépítése rendezettebb, letisztultabb felületet eredményezett.

A vadonatúj Tucson digitális világpremierjére szeptember 15-én, magyar idő szerint 02:30 órakor kerül sor. Az élő stream, a kedvcsináló videó és a képek a hyundai.com weboldalon, valamint a Hyundai közösségi média csatornáin lesznek elérhetők.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Népszerű