Csatlakozz hozzánk
Ohropax 800x

Hírek

Nézzetek be az Audi kulisszái mögé

Közzétéve

ekkor

Az új Insight Audi Design élő közvetítés segítségével fedezhetik fel a résztvevők okostelefonjukon, táblagépükön vagy személyi számítógépükön az Audi tervezési folyamatait. Az interaktív élménytúra máris a www.audi.stream oldal online-túráinak kínálatát bővíti.

Tapasztalt túravezetők a házigazdái az élő közvetítésnek egy stúdióból, ahol részletesen elmagyarázzák az Audi formatervezési filozófiáját. Video-epizódok segítségével mutatják be, hogyan dolgoznak a formatervezők, s hogyan fejleszti a csapat a jövő formai nyelvezetét.

Audi

A műsorvezetők párbeszédes formában válaszolják meg a feltett kérdéseket, s a résztvevők kívánságainak és érdeklődésének megfelelően alakítják a mintegy húszperces élő közvetítést. Az Insight Audi Design alkalmas időpontját a www.audi.stream oldalon választhatják meg az érdeklődők. Az AudiStream interaktív vezetett túrái díjmenetesek, az új Insight Audi Design német nyelven indul, a későbbiekben angol változat is készül.

Az AudiStream formájában az Audi az első gyártóként kínál online-élménytúrákat. Az Insight Audi Design közvetítés az “Élőben az Audi ingolstadti gyárából” (“Live bei Audi im Werk Ingolstadt”) online-túrát egészíti ki.

Audi press

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HIRDETÉS
Ohropax

Facebook

HIRDETÉS
Good Year téli gumi

Instagram

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű