Csatlakozz hozzánk

Hírek

Paul Walker még élt, amikor kigyulladt a Porsche

Nagyon úgy tűnik, hogy nem műszaki hiba vagy más egyéb befolyásoló tényező okozta a tragikus balesetet, csupán a gyorshajtás. Ezt még vizsgálják, ám a halottkémi jelentés szerint Paul Walker még élt, amikor felcsaptak a lángok az autóban.

Közzétéve

ekkor

A Los Angeles-i halottkém jelentésében többek között az áll, hogy a színész tüdejében kormot találtak a boncoláskor, ami arra utal, hogy a becsapódás után még voltak életfunkciói. A testtartása is arról árulkodott, hogy felkészült az ütközésre, de még így is olyan súlyos sérüléseket szenvedett, amit valószínűleg a tűz fellángolása nélkül sem élt volna túl. A Halálos iramban sztárjának eltört az állkapcsa, a bal karja, a kulcscsontja, a medencecsontja, több bordája és belső sérülései is voltak. A volán mögött helyet foglaló Roger Rodasnak betört a koponyája az ütközés következtében. A hivatalos vizsgálatok megállapították, hogy egyikőjük szervezetében sem találtak alkohol- vagy drogfogyasztásra utaló jeleket. A becsapódás erejét mutatja, hogy a Porsche az ütközés után 180 fokban megfordult, nekivágódva egy fának majdnem kettészakadt, és ezt követően kigyulladt. Az ügyet tovább vizsgálják, amelynek eredményéről mi is beszámolunk majd.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS

Instagram

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű