Csatlakozz hozzánk

Hírek

Szívesebben tankolunk az élelmiszerboltokkal bővített benzinkutakon

Újabb öt LUKOIL-töltőállomáson nyíltak DESPAR-üzletek

Közzétéve

ekkor

Ösztönzően hat a töltőállomások forgalmára az élelmiszerboltok megnyitása a 74 hazai és 18 szlovákiai LUKOIL-benzinkutat üzemeltető Normbenz Magyarország tapasztalatai szerint. A társaság a vevői igények kiszolgálása érdekében öt új DESPAR-üzletet nyitott meg, így már országszerte összesen 16 LUKOIL-töltőállomáson nyílik lehetőség bevásárlásra.

Debrecenben, Miskolcon, Oroszlányban, Pécsett a Megyeri úton, és Budapesten a Kvassay úton egyaránt élelmiszerboltokkal bővült a LUKOIL-töltőállomások kínálata az elmúlt hónapokban. A Normbenz Magyarország 2015 novemberében kezdte meg a jelenleg már 16 üzletet magában foglaló DESPAR-hálózat kiépítését hazai benzinkútjain. A fejlesztést a változó fogyasztói szokások tették indokolttá, a vásárlók szívesebben keresik fel azokat a töltőállomásokat, ahol a tankolással egy időben kisebb-nagyobb bevásárlásaikat is elintézhetik, akár ünnepnapokon is.

Az elmúlt három évben azt tapasztaltuk, hogy az élelmiszerüzletek megnyitása vonzóbbá tette a LUKOIL-kutakat a vásárlók számára: érzékelhetően nőtt a DESPAR-boltokkal is rendelkező töltőállomásaink látogatottsága. Ennek oka, hogy az autósok szívesen intézik napi bevásárlásaikat ezeken a töltőállomásainkon ahol a SPAR hálózatban megszokott minőségű termékeket tudják elérni jelentős időmegtakarítás mellett. Stratégiánkban a fogyasztói trendek változásának megfelelően a jövőben is fontos szerepet tölt be kínálatunk folyamatos bővítése, a vásárlói igények mind teljesebb kiszolgálása.”– mondta el Molnár Róbert, a Normbenz Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója.

Az új élelmiszerüzletek megnyitása mellett, a tavalyi év végén a Normbenz Magyarország megújította prémium üzemanyag kínálatát is a Top N Plus Nitro Premium Diesel és a Top N Plus GO Premium Benzin bevezetésével, illetve a társaság az elmúlt évben megkezdte az elektromos gyors-töltők telepítését és átadták az első, LUKOIL-töltőállomáson működő Marché éttermeket.

A Normbenz Magyarország Kft.-ről

A Normbenz Magyarország Kft. a hazai üzemanyag-kiskereskedelem négy legnagyobb szereplőjének egyike. Az energetikai vállalat érdekeltségébe tartozik a hetvennégy magyarországi és a tizennyolc szlovákiai LUKOIL-töltőállomás.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS

Instagrm

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Támogatás
Népszerű