Csatlakozz hozzánk

Magazin

“Most forduljon jobbra”

A Petőfi híd helyett az aluljáróba kanyarodott egy nő Budapesten

Közzétéve

ekkor

Good Year téli gumi

Nem mindennapi balesetet szenvedett egy idős hölgy vasárnap Budapesten, mikor annyira vakon rábízta magát a navigációra, hogy a közút helyett, egy aluljáróba fordult a GPS utasításánál.

UPDATE!

A hihetetlenül megbízható Blikk médiaforrással ellentétben motoros újságíró és tulajdonos kollégánk, Sárvári Macko Zsolt, a saját szemével látta az esetet, és így nyilatkozott: “NEM a Petőfi hídnál volt és ráadásul BALRA kellett fordulnia a lépcsőhöz. Pont láttam amikor a tréler szedte ki az M1-M7 ex-Osztyapenko aluljárólépcsőjéről az autót, kb. 5 kilométerre a Petőfi hídtól.”

Tény, hogy a Budapesti közlekedés nem olyan egyszerű annak aki nem ott lakik, és még talán az ott lakók sem ismerik annyira a várost, hogy bátran, segítség nélkül nekivágjanak.
Az is igaz, hogy képes a navi olyan utakra vinni, ahova nem kéne, ezt a saját bőrömön tapasztalom sokszor, mert néha én is nyomok pár plusz kilométert a waze miatt.
De azt azért mindenki  tudja, hogy nem minden út autóút, tehát egy “fordulj jobbra” utasításnál, nem kell behajtani egyik kocsmába sem, hiába gurítanánk le szívünk szerint egy hideg sört. 🙂

Végül nagy szerencsére az  autó kipufogója a lépcsőfokokban fennakadt, így nem gurult le metrózni egyet, s a hölgynek az ijedtségen kívül nem lett más baja.

“- A kocsiban ülő hölgy nagyon megijedt, de szerencsére az ott dolgozó, éppen az aluljárót festő két férfi odarohant és próbálták tartani az autót, míg a hölgynek sikerült kiszállnia. Közben több járókelő, köztük én is megérkeztem, és közös összefogással sikerült az életveszélyes helyzetet mihamarabb megszüntetni, majd a kocsit biztonságosabb helyre vontatni – mondta el lapunknak az egyik segítő, az ABAC autómentő szabadnapos vezetője, Bognár Lénárd.”

Forrás: Blikk

 

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HIRDETÉS
Good Year téli gumi

Facebook

HIRDETÉS

Instagrm

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Támogatás
Népszerű