Csatlakozz hozzánk

Műhely

Vadnyugat, pisztolyok, és egy Jeep

A Hauk design utánozhatatlan gyöngyszeme

Közzétéve

ekkor

MPS Alkatrész

Kenny Hauk legutóbbi őrült alkotását a 45-ös Colt – „A fegyver, ami megmentette a Nyugatot” című könyv inspirálta. Egy munkagépnek használt 1948-as évjáratú Willy Pickup átalakításán keresztül teremtette meg különleges vízióját, hogy az egész világnak megmutathassa.

A régi vadnyugat és az akkori ikonikus fegyverek tiszteletére épített Willys Pickup átszabása az utastér megszélesítésével kezdődött, összesen 20 centimétert feszítettek rajta 3 részletben. A motorházat is 28 centiméterrel kellett szélesíteni, hogy a 12 szelepes Cummins dízelmotort beleültethessék.

És ez csak pár érdekes módosítás ami a Jeepen igazítva lett, a csodálatos részleteket tartalmazó listán ékeskedik a kézzel metszett aranyszálakból aprólékos munkával készített ötvösmű, ami az autó elején és hátulján is figyelemreméltó.

A karosszéria egyéni és kifogástalanul idézi a régi kor szellemét: repedezett mintázatú szélvédők, századfordulós motorkerékpár fényszórók, megmunkált antik diófa elemek, kézzel készített fegyverhenger sínek, töltényhüvelyes kerékanyák, és két 45 Colt, mint ajtókilincsek teszik teljessé az összképet.

Nézzétek meg mennyi figyelmet szenteltek a részletekre!
Egyszerre vadállatias és csodálatos.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS

Instagrm

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Támogatás
Népszerű