Csatlakozz hozzánk

Nagyvilág

A szállító; Magyarországon az Uebler

Megérkezett Magyarországra az Uebler nevű német prémium márka, mely a sajtótájékoztató keretein belül bemutatta lényegesebb kerékpárszállítóit.

Közzétéve

ekkor

Good Year téli gumi

A Magyarországon csak most bemutatkozott cég, komoly gyökerekkel és eredményekkel rendelkezik, ugyanis a jövőre 50 éves márka, Németországban 40%-os piaci részesedéssel bír. Termékpalettája igen széles, azonban erről nem tudtunk meg valami sokat, hiszen főleg a kerékpárszállítókra koncentrál, melyeket azonban be is mutatott az újságíróknak. Persze az Uebler nem a tetőre felszerelhető megoldásokat preferálja, hanem a vonóhorogra szerelhetőket, amely szerintük a jövő legbiztonságosabb és legtakarékosabb megoldása, ha bicikli szállításról van szó.


Ezzel egyet kell értsünk, ugyanis köztudott tény, hogy nagy tempónál a tetőn rögzített kerékpárok eléggé instabilak, arról nem is beszélve, hogy 2-2,5 liter többletfogyasztást generálnak, illetve garázsba vagy egy alacsonyabb fa alá nem lehet beállni velük. A cég palettáján 2-4 kerékpár hordozására alkalmas szállítót találhatunk, melyekből a kettesek dönthetőek, hogy ne kelljen leszerelni a bicikliket, ha netán valamit a csomagtartóban hagytunk és fel kell nyitni azt. Prezentációjukból azt is megtudtuk, hogy az Uebler kerékpárszállítói kb. 70-90 km/ óránál csekélynek mondható 0,5 literes fogyasztás növekedést okoztak, miközben nagyon jól bírják a tempót, hiszen a teszteken 220-230 km/ órás sebességnél kell helytállniuk.


Termékeik nagyon jól összeilleszthetőek, ezáltal kis helyen elférnek, illetve a súlyúk is csekély; 13-17 kg közötti. Elmondták, hogy nagyon jól megoldották az UV, meg persze a korrózióvédelmet, pont ahogy egy piacvezető prémiummárkától elvárnánk. Arra viszont ügyelnünk kell, hogyha a helyére rögzítünk egy ilyen terméket, akkor az autó hátsó rendszámát szereljük fel a kerékpárszállítón annak kialakított helyére, ugyanis Magyarországon nem engedélyezett a harmadik rendszám használata. Sok pozitívum elmondható a német cég kínálatáról, azonban természetesen, mint minden prémiummárka, az Uebler is borsós áron méri a jót. Hogy mennyire, az még a cég szerint is pontosításra szorul, de az biztos, hogy a konkurencia mellé, illetve fölé lövik az árakat.

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HIRDETÉS
Good Year téli gumi

Facebook

HIRDETÉS

Instagrm

HIRDETÉS

Támogatás
Népszerű