Csatlakozz hozzánk

Nagyvilág

Megvan a TopGear új műsorvezetője

Az ikonikus amerikai színész, Matt LeBlanc ma bejelentette, hogy az egyik új műsorvezetője lesz a közelgő, visszatérő Top Gear-nek – a föld legnagyobb autós szórakoztató műsorának

Közzétéve

ekkor

LeBlanc részvétele a műsor 39 éves történetében az első alkalom, hogy nem brit származású a műsor házigazdája.

Vajon mit várhatunk a megszállott autó imádó szórakoztatóművészek és a kulturális összecsapások koktéljától – a megújult műsor várva várt visszatérése a BBC Two csatornán és a TV képernyőkön kerül bejelentésre idén Májusban.
 
A BBC-n futó népszerű vígjáték, az Episodes Golden Globe-díjas sztárja, LeBlanc nemzetközi hatása sosem volt erősebb, mint ma annak ellenére, hogy a nemzetözi szenzáció, a Jóbarátok forgatása 12 évvel ezelőtt fejeződött be. Az Ő neve már ismerős a Top Gear nézői számára, hiszen két alkalommal is a műsor vendége volt, valamint a leggyorsabb híresség, aki megfizethető árú autóval próbálta ki a Top Gear pályát. LeBlanc mindemellett bemutatta a legutóbbi Top Gear különrészét: a The Races című műsort, melyben ő vezette keresztül a rajongókat az elmúlt 22 rész legemlékezetesebb verseny pillanatain.
 
Matt LeBlanc (a lenti képen) csatlakozása után a további Top Gear tagok is rövidesen megerősítést kapnak a produkcióhoz való csatlakozásról.

Chris Evans az alábbiakat mondta a legújabb Top Gear műsorvezetőjéről: “Matt egy igazi autóverseny mániás és izgatott vagyok, hogy ő is csatlakozik a Top Gear csapatához. Megvalósítani a legőrültebb autós elképzeléseket a képernyőn egy igazi álommunka és tudom, hogy mindketten elő fogunk állni néhány hihetetlen road trip ötlettel. Alig várjuk, hogy megoszthassuk az élményeinket idén a képernyőkön”
 
“Mint autó imádó és masszív Top Gear rajongó megtiszteltetés számomra, hogy részsee lehetek egy legendás sorozat új fejezetének. Alig várom!” – tette hozzá Matt LeBlanc.
 
Alan Tyler, a BBC egyik vezetője nyilatkozta: “Matt klasszikus stílust képvisel és hihetetlen fogás a Top Gear csapatának. Saját bevallása szerint autó fanatikus és szenvedélyesen szereti a műsort. Nagyon várom, hogy megnézzem Christ és Mattet, ahogy egy egészen új műsort szolgáltatnak a közönségnek”

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hirdetés

Facebook

Hirdetés

Instagrm

Hirdetés

Népszerű