Csatlakozz hozzánk
Volvo Galéria

Rólunk

Magyarország egyik legolvasottabb online motoros magazinja, a 2007 óta működő tesztmotor.hu tapasztalatait kamatoztatva indult el 2012 őszén az RTL Autómánia stábjának támogatásával a tesztauto.hu autós portál.
A hazai piacon fellelhető új és használt autókról jelennek meg szakmailag kifogástalan, de könnyed hangvételű tesztek írásban és videón. Természetesen a benzingőzös világ napi hírei és érdekességei is terítékre kerülnek, de például autós-motoros eseménynaptár is megtalálható már az oldalon.

A 12 évnyi TV műsorkészítésben felhalmozott tapasztalatainkat a weben kamatoztatjuk tovább és a régi archívumunkat folyamatosan elérhetővé tesszük. Így sok autótípusról akár két-három generációra visszamenőleg is tényszerű információkat találhatnak a látogatók.

Különös figyelmet fordítunk a biztonságos közlekedésre és a vezetéstechnikai tréningekre, illetve a szervizelésre, karbantartásra is.
Mindezek mellett célunk, hogy a hazai autós újságírás kevésbé járt ösvényein is utat nyissunk, így a tesztauto.hu hasábjain olyan irányokba is nyitni kívánunk mint a női szempontok, a kifejezetten igényes és informatív videós tartalom.

A valóban jól kereshető archívumban minden olvasó megtalálja azt amire épp szüksége van.

A tesztelt autókról természetesen nem csak nekünk van véleményünk, ezért olvasóink számára is lehetőséget biztosítunk kommentálásra, sőt saját szövegek, képek, illetve akár videók megosztására is. A kommentálás saját adatbázissal és integrált Facebook alkalmazással is működik.

HIRDETÉS
FANTIC E-BIKE

Facebook

Instagram

HIRDETÉS
Volvo 300×250
HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300