Csatlakozz hozzánk

Rólunk

Magyarország egyik legolvasottabb online motoros magazinja, a 2007 óta működő tesztmotor.hu tapasztalatait kamatoztatva indult el 2012 őszén az RTL Autómánia stábjának támogatásával a tesztauto.hu autós portál.
A hazai piacon fellelhető új és használt autókról jelennek meg szakmailag kifogástalan, de könnyed hangvételű tesztek írásban és videón. Természetesen a benzingőzös világ napi hírei és érdekességei is terítékre kerülnek, de például autós-motoros eseménynaptár is megtalálható már az oldalon.

A 12 évnyi TV műsorkészítésben felhalmozott tapasztalatainkat a weben kamatoztatjuk tovább és a régi archívumunkat folyamatosan elérhetővé tesszük. Így sok autótípusról akár két-három generációra visszamenőleg is tényszerű információkat találhatnak a látogatók.

Különös figyelmet fordítunk a biztonságos közlekedésre és a vezetéstechnikai tréningekre, illetve a szervizelésre, karbantartásra is.
Mindezek mellett célunk, hogy a hazai autós újságírás kevésbé járt ösvényein is utat nyissunk, így a tesztauto.hu hasábjain olyan irányokba is nyitni kívánunk mint a női szempontok, a kifejezetten igényes és informatív videós tartalom.

A valóban jól kereshető archívumban minden olvasó megtalálja azt amire épp szüksége van.

A tesztelt autókról természetesen nem csak nekünk van véleményünk, ezért olvasóink számára is lehetőséget biztosítunk kommentálásra, sőt saját szövegek, képek, illetve akár videók megosztására is. A kommentálás saját adatbázissal és integrált Facebook alkalmazással is működik.

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS

Instagrm

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300