Csatlakozz hozzánk

Tesztautó TV

A nap videója: Mindenkit várnak haza

A következő, hazai gyártású kisfilm három különböző – a motoros számára életveszélyes – közlekedési szituációt tár elénk. Ha autóban ülsz, lehet, ezeket észre sem veszed… Emiatt készült a Vigyázzunk a motorosokra!

Közzétéve

ekkor

Az Egerben forgatott – drámai hatású – Te döntöd el, hogy végződik a napod című alkotás után újabb kisfilm készült az Országos Balesetmegelőzési Bizottság megbízásából. Az említett film lényegre törő üzenetét érdemes megfogadni, saját magunk és közvetlen környezetünk érdekében: “a közút nem versenypálya”. A mostani videó azonban az autósok felelősségére helyezi a hangsúlyt, három olyan – sajnos viszonylag gyakorinak számító – közlekedési helyzeten keresztül, amikor szinte biztos, hogy a motoros húzza a rövidebbet. Ez legjobb esetben ijedtséget jelent, de mind a körültekintés nélküli sávváltás, mind a kanyarok levágása, mind pedig az elsőbbség meg nem adása sokkal súlyosabb következményekkel járhat – természetesen elsősorban a védtelenebb motorosra nézve. “Vigyázzunk a motorosokra!” Továbbra is egyet értünk azokkal a véleményekkel, akik a B kategóriás (autós) jogsi mellé kötelező – városi – robogózást is javasolnak minden egyes vizsgázónak – ha már az M (moped) engedély is jár hozzá… Balesetek ettől függetlenül is lennének, de ha minden autós eggyel többször nézne körbe vagy a tükörbe, már megérte… Tisztelet a kivételeknek, mint mindig!

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS

Instagrm

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű