Csatlakozz hozzánk

Tesztautó TV

A nap videója: Mindenkit várnak haza

A következő, hazai gyártású kisfilm három különböző – a motoros számára életveszélyes – közlekedési szituációt tár elénk. Ha autóban ülsz, lehet, ezeket észre sem veszed… Emiatt készült a Vigyázzunk a motorosokra!

Közzétéve

ekkor

Az Egerben forgatott – drámai hatású – Te döntöd el, hogy végződik a napod című alkotás után újabb kisfilm készült az Országos Balesetmegelőzési Bizottság megbízásából. Az említett film lényegre törő üzenetét érdemes megfogadni, saját magunk és közvetlen környezetünk érdekében: “a közút nem versenypálya”. A mostani videó azonban az autósok felelősségére helyezi a hangsúlyt, három olyan – sajnos viszonylag gyakorinak számító – közlekedési helyzeten keresztül, amikor szinte biztos, hogy a motoros húzza a rövidebbet. Ez legjobb esetben ijedtséget jelent, de mind a körültekintés nélküli sávváltás, mind a kanyarok levágása, mind pedig az elsőbbség meg nem adása sokkal súlyosabb következményekkel járhat – természetesen elsősorban a védtelenebb motorosra nézve. “Vigyázzunk a motorosokra!” Továbbra is egyet értünk azokkal a véleményekkel, akik a B kategóriás (autós) jogsi mellé kötelező – városi – robogózást is javasolnak minden egyes vizsgázónak – ha már az M (moped) engedély is jár hozzá… Balesetek ettől függetlenül is lennének, de ha minden autós eggyel többször nézne körbe vagy a tükörbe, már megérte… Tisztelet a kivételeknek, mint mindig!

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

HIRDETÉS

Facebook

HIRDETÉS

Instagram

HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű