Csatlakozz hozzánk
Volvo Galéria

Veterán

Nézzétek meg olvasónk szépséges Trabiját

Közzétéve

ekkor

Bachmann Imre nem kevésbé csodás Wartburgja után most a Trabantját osztotta meg velünk. A továbbiakban Imre sorait olvashatjátok.

DeAgostini vw

Trabant 601S, 1990 – Apa 1996-ban vásárolta a Trabit. Hat évesen 18.000 kilométer volt benne, az első gazdája hat év alatt nagyon keveset használta, csakúgy, mint édesapám is. Most 57.000-et mutat az óra. Alvázvédőzve volt, így volt rendesen munka vele. Doblemezeket  visszafestettem, ahogyan elhagyta a gyárat. Csavarokat, fékvezetékeket és a motortérben mindent megtisztítottam.

Mostanra teljesen elkészült, egyedül a “perec kormányt” nem tudtam megszokni a Wartburg miatt, így azt cseréltem az 1,1-es kormányra. Sokan nem tudják, de ez a “púr kormány” előbb volt kint Németországban, a 601 deluxokban – már 85-től -, csak a Merkúr pereccel értékesítette, kint egyébként a 601S is  ezzel a kormánnyal hagyta el a gyártósort. Gyári antennát, talppal most a napokban sikerült vennem, az utolsó fotón ezt is láthatjátok!

Hozzászólások

komment

Hirdetés
Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

HIRDETÉS
FANTIC E-BIKE

Facebook

Instagram

HIRDETÉS
Volvo 300×250
HIRDETÉS
MPS Alkatrész 300

Népszerű